Κυριακή, 21η Ιουλίου 2024  3:31 πμ
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 17:45

Πώς στέλνω πινέζα στο Google Maps – Και πώς τη δημιουργώ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Χάρτες της Google, είναι μία από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες εφαρμογές πλοήγησης, που προσφέρει πολυάριθμες λειτουργίες και δυνατότητες για να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη.

Είτε ταξιδεύετε σε ένα νέο μέρος είτε απλά εξερευνάτε την πόλη, οι Χάρτες της Google μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες διαδρομές, κοντινά αξιοθέατα και μέρη για φαγητό ή ψώνια.

Ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του Google Maps, είναι η δυνατότητα να τοποθετήσετε ένα pin (πινέζα) σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας μέρη, να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ή να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με φίλους.

  1. Πώς βάζω πινέζα στο Google MapsΑνοίξτε τους Χάρτες της Google στο κινητό και βρείτε την τοποθεσία όπου θέλετε να τοποθετήσετε την πινέζα (pin) Maps
  2. Πατήστε με το δάχτυλo στην τοποθεσία, μέχρι να εμφανιστεί μία κόκκινη πινέζα
  3. Σύρετε την πινέζα στο ακριβές σημείο που θέλετε να επισημάνετε στον χάρτη
  4. Μόλις τοποθετήσετε την πινέζα στο σωστό σημείο, πατήστε πάνω της για να δείτε τη διεύθυνση και άλλες πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία
  5. Για να αποθηκεύσετε την τοποθεσία, πατήστε την πινέζα και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί “Αποθήκευση“. Μπορείτε να αποθηκεύσετε την πινέζα σε μια υπάρχουσα λίστα ή να δημιουργήσετε μια νέα.

Η διαδικασία είναι ίδια στον υπολογιστή, απλώς αντί για το δάχτυλο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι του υπολογιστή.

Στράτος Σαρήσχοληςthecars.gr

Διαβάστηκε 98 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News