Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:52 πμ
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 23:53

Χορός & τραγούδι μέχρι το πρωί | Καψάλη & Βλαχοδήμος ξεσήκωσαν την Καμαρούλα | (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λαϊκή βραδιά στην Καμαρούλα Αγρινίου τίμησε την Αγία Μαρίνα

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024, ημέρα της Αγίας Μαρίνας, η Καμαρούλα Αγρινίου σείστηκε από τα τραγούδια και τους χορούς μιας αξέχαστης λαϊκής βραδιάς. Πλήθος κόσμου από το Αγρίνιο και τα γύρω χωριά κατέκλυσαν τον χώρο, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα γλεντιού.

Τη διασκέδαση ανέλαβαν η εκρηκτική Δήμητρα Καψάλη και ο χαρισματικός Γιώργος Βλαχοδήμος, που με τις φωνές τους ξεσήκωσαν το κοινό. Στο μπουζούκι, ο δεξιοτέχνης Κώστας Μαντέλος έδωσε τον ρυθμό, απογειώνοντας τη βραδιά.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους παρευρισκόμενους να χορεύουν ασταμάτητα και να τραγουδούν με την ψυχή τους. Η λαϊκή βραδιά στην Καμαρούλα Αγρινίου αποτέλεσε μια ξεχωριστή εκδήλωση που τίμησε την Αγία Μαρίνα με τον καλύτερο τρόπο, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους είχαν την τύχη να τη ζήσουν.

 

Διαβάστηκε 193 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News