Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:00 μμ
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 17:10

Το Μεσολόγγι στο «μικροσκόπιο» μεγάλου ξενοδοχειακού ομίλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στελέχη μεγάλου ξενοδοχειακού ομίλου βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες στο Μεσολόγγι και αναζήτησαν ακίνητα για δημιουργία ξενοδοχειακής μονάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του messolonghinews.gr, υπήρξαν κατάλληλα ακίνητα και έτσι το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις.

Το γεγονός αυτό δείχνει ότι υπάρχει “δυναμική” στην περιοχή για άμεσες τουριστικές επενδύσεις. Άλλωστε αυτή την περίοδο στο Μεσολόγγι είναι σε εξέλιξη εργασίες κατασκευής τριών μικρών πολυτελών ξενοδοχείων και κυρίως έχει ξεκινήσει να υλοποιείται η Μαρίνα Μεσολογγίου.

Τώρα εάν στα παραπάνω, συνεχιστούν από πλευράς δήμου Μεσολογγίου οι μικρού κόστους παρεμβάσεις που κάνουν την πόλη και το δήμο πιο φιλικό σε κατοίκους και επισκέπτες και ταυτόχρονα παραμεριστεί η εσωστρέφεια και η τοξικότητα τότε θα υπάρξουν συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 129 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News