Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:54 πμ
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 10:33

Δήμος Θέρμου: Έως 29/7 η διαβούλευση για τον κανονισμό χρήσης κοινοχρήστων χώρων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Θέρμου προβαίνει σε διαβούλευση και καλεί τους αρμόδιους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς και ομάδες πολιτών να υποβάλουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους για τον κανονισμό χρήσης κοινοχρήστων χώρων. Αναλυτικά:

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους έως τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024 και ώρα 15:00 στον σχετικό σύνδεσμο (https://forms.gle/KSDuoW2syfur8RTt7), που είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Δήμου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), όπου περιλαμβάνεται και το σχέδιο του εν λόγω κανονισμού χρήσης κοινόχρηστων χώρων Δήμου Θέρμου.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις επί του θέματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον Δήμο Θέρμου και στο τηλέφωνο  2644360100.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 99 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News