Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:57 πμ
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 09:37

“Lake Party Trichonida” στο Κτήμα Πιθάρι, στην Λίμνη Τριχωνίδα! (Πεμ 22 & Παρ 23 Αυγούστου 2024)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το καλοκαίρι φτάνει στην κορύφωσή του και το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ που όλοι περιμέναμε είναι εδώ! Την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Αυγούστου, το Lake Party θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα μας χαρίσει δύο βραδιές με μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζει εκρηκτικές εμφανίσεις από κορυφαίους καλλιτέχνες, εντυπωσιακά σκηνικά και μια ατμόσφαιρα γεμάτη θετική ενέργεια.

Την Πέμπτη 22 Αυγούστου, οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, έρχονται να μας ταξιδέψουν το φετινό καλοκαίρι στο Lake Party και μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια γινόμαστε... «Για Όλα Ικανοί»! Μαζί τους η Marseaux, μία από τις πιο επιτυχημένες artists της νεότερης γενιάς.

Κάθε συναυλία τους μία συναρπαστική live εμπειρία, ένα αξέχαστο party, με τις ΜΕΛΙSSES και τον Χρήστο Μάστορα να βάζουν τη ξεχωριστή μουσική σφραγίδα τους και τη χαρακτηριστική διαδραστική επαφή τους με το κοινό.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου, ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, δίνει ραντεβού με τους φίλους του, στο Lake Party, στην Λίμνη Τριχωνίδα! Μετά από αρκετά χρόνια, ο Αντώνης Ρέμος, μας έδωσε ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τραγούδια που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί, ένα νέο cd γεμάτο τραγούδια επιτυχίες που θα τον συντροφεύσουν το καλοκαίρι σε όλες του τις συναυλίες. Τραγούδια που με την μαγική φωνή του και την αμεσότητα του, τις μοναδικές του ερμηνείες, θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί του.

Πάντα και Ποτέ Live! για την πιο δυνατή συναυλία του καλοκαιριού!

Το Κτήμα Πιθάρι, με φόντο την πανέμορφη λίμνη Τριχωνίδα, θα γίνει το επίκεντρο της μουσικής και της διασκέδασης, φιλοξενώντας το απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού. Ετοιμαστείτε λοιπόν να παρασυρθείτε στους ρυθμούς της πιο εκρηκτικής μουσικής και να απολαύσετε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης!

Στο site του Lake Party μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, σημαίνοντας την αντίστροφη μέτρηση για το πιο κεφάτο καλοκαιρινό φεστιβάλ!


#lakeparty #lakepartytrichonida #ktimapithari #summer24 #summervibes

Διαβάστηκε 115 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 09:47
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News