Σάββατο, 13η Ιουλίου 2024  5:20 μμ
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 12:42

1st PANETOLIKO MOUNTAIN TRAIL RUN ! Συνάντηση Δημάρχου Αγρινίου με τους διοργανωτές του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τους διοργανωτές του 1st PANETOLIKO MOUNTAIN TRAIL RUN που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Ιουλίου.

Η διοργάνωση του Αγώνα ανήκει στους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αγίου Βλασίου, Πεντάκορφου, Χαράστης  και στον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Χούνης, με την υποστήριξη του Δήμου Αγρινίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η κ. Κωνσταντίνα Τσαβαλιά, η κ. Μαρία Γιαννάκη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος .Βραχωρίτης  πρόσφεραν  την φανέλα του Αγώνα στον Δήμαρχο Αγρινίου και τους Αντιδημάρχους Χρήστο Ζαρκαβέλη και Λάμπρο Σκουφή.

Η πρώτη διαδρομή των 13 χλμ έχει σημείο εκκίνησης την πλατεία Σχίζα στο  Πεντάκορφο  και τερματισμό την πλατεία  Αγίου Βλασίου και η 2η των 7 χλμ έχει αφετηρία και τερματισμό στον Άγιο Βλάση. Οι διαδρομές  είναι σε χωμάτινο δρόμο, με τεχνικά και φυσικά μονοπάτια και μέγιστο υψόμετρο τα 1400 μέτρα.

«Το φυσικό κάλλος του όρους Παναιτωλικού και της ευρύτερης περιοχής είναι απαράμιλλο. Είναι ιδανικός προορισμός για τη διεξαγωγή  του δρομικού Αγώνα. Η διοργάνωση αντίστοιχων αθλητικών εκδηλώσεων συμβάλλουν στην ενίσχυση της ταυτότητας και της εξωστρέφειας του τόπου μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία των πολιτιστικών συλλόγων. Είναι μια νέα εμπειρία, με σεβασμό στο περιβάλλον,  την οποία στηρίζουμε και σας καλούμε να συμμετάσχετε», ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται OnLine στο: https://pedakorfo.gr/panetoliko-mountain-trail-run

Διαβάστηκε 107 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News