Σάββατο, 13η Ιουλίου 2024  3:28 μμ
Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 18:09

Πολλές θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο και όχι μόνο (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεκάδες θέσεις εργασίας είναι ανοιχτές αυτό το διάστημα στο Αγρίνιο και όχι μόνο. Εταιρείες, γραφεία, ξενοδοχεία και επιχειρήσεις/καταστήματα αναζητούν προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων. Διαβάστε ενδεικτικά κάποιες μικρές αγγελίες με διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Τις υπόλοιπες αγγελίες θα τις βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία», που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ Αγρινίου ΜΟΝ ΙΚΕ (ΓΑΛΙΚΑΣ) αναζητούν εργάτες, ανειδίκευτο προσωπικό και εκδοροσφαγείς για πλήρη απασχόληση. Η εταιρεία προσφέρει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, σταθερή και μόνιμη εργασία. Τηλ. 6978250250 και 2641091003. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ από την εταιρεία «ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ»: 1.Οδηγός-Πωλητής. 2.Αποθηκάριος. Τηλ. επικοινωνίας 6982110570.

Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ Παιδότοπος «ΚουΚουΒά» αναζητάει άτομο για τον παιδότοπο. Αν έχεις όρεξη, υπομονή, δημιουργικότητα και γνώσεις σχετικές με τα παιδιά, τότε στείλε το βιογραφικό σου στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6947803553, υπεύθυνη Δέσποινα Χαμαμτζή.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με έδρα την περιοχή της Αμφιλοχίας αναζητεί μηχανικούς αυτοκινήτων, ηλεκτρολόγους αυτοκινήτων, ηλεκτροσυγκολλητές, λιπαντές – γρασσαριστές, χειριστές Μηχανημάτων Έργου, οδηγούς χωματουργικών οχημάτων με εμπειρία και Εργοδηγούς με προϋπηρεσία χωματουργικών εργασιών.

Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:  Τσιτσομήτσος Σωκράτης

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6988785551

ΖΗΤΕΙΤΑΙ βοηθός κουζίνας για σεζόν σε χωριό της ορεινής Λευκάδας. Παρέχονται διαμονή, διατροφή και ασφάλιση. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944562845 (κα. Ιωάννα).

ΖΗΤΕΙΤΑΙ νέος/α με γνώσεις social media marketing, wordpress, SEO, photoshop, με ευχέρεια λόγου και πολύ καλές δημόσιες σχέσεις, για κάλυψη κενής θέσης στην εταιρία μας. Αποστολή βιογραφικού στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ALUXAL Karachalios, μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον τομέα κατασκευής εξειδικευμένων κουφωμάτων αλουμινίου-pvc, ηλεκτροστατικής βαφής και παραγωγής άξονα τέντας, αναζητά υπάλληλο για την κάλυψη της θέσης του ηλεκτροσυγκολλητή. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι κάτοχος άδειας του συγκεκριμένου τίτλου. Πληροφορίες: 26410-31737, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΤΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ Οικουμενικός Ελληνισμός www.gnl.gr και ελληνισμός.gr, ζητά δύο άτομα που θα εργάζονται από το σπίτι τους, για την τηλεφωνική προώθηση των σκοπών μας. Αμοιβή 800 ευρώ και bonus, πρόσληψη στο ΙΚΑ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108810109.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ σερβιτόροι-σερβιτόρες και βοηθός σερβιτόρου για επιχείρηση του Αγρινίου. Αποστείλετε βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 2641026001, μεταξύ 13:00-17:00.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ στην περιοχή Νεάπολης, Γέφυρας Αχελώου αναζητά: 1. Χειριστή ή Βοηθό μηχανημάτων έργου. 2. Οδηγό με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας. 3. Χειριστή κλαρκ-παλλετοφόρου. 4. Υπεύθυνο εργοστασίου γραμμής παραγωγής. 5. Εργαζόμενους στην γραμμή συσκευασίας. Προσφέρονται ικανοποιητικός μηνιαίος μισθός, πλήρης ασφάλιση, επιδόματα, δώρα και επιπλέον παροχές. Ηλικία: 20-55 ετών. Εργασιακή εμπειρία και συστάσεις απαραίτητες. Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 6984605655.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος για το συνεργείο ελαστικών «Καραδήμας» στο Αγρίνιο, για μόνιμη εργασία. Τηλ. 2641050008.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Κουρκούνης ΑΕΒΕ ζητά δύο θέσεις εργασίας με ειδικότητα: Α) Οδηγό – διανομέα με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας (επαγγελματικό). Β) Ανειδίκευτο εργάτη. Τηλ. 2641024096.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ τεχνολόγος ακτινολόγος για άμεση πρόσληψη σε διαγνωστικό στο Αγρίνιο. Τηλ. 6944613617.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ οδηγοί με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας καθώς και οδηγοί με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας, άνω των 45 ετών, μακροχρόνια άνεργοι ή μη, έχοντας τελειώσει τη βασική σχολική εκπαίδευση (Λύκειο) για εργασία πλήρους απασχόλησης, μέσω προγράμματος ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ). Ζητούνται επίσης άτομα ηλικίας 19-29 ετών με κάρτα ανεργίας, για 7μηνη εργασία, πλήρης απασχόληση. Τηλ. 6983505252. Βιογραφικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* στη Βασιλική Λευκάδας ζητά προσωπικό για την καλοκαιρινή σεζόν. Παρέχεται διαμονή, διατροφή, ασφάλιση. Ειδικότητες: ρεσεψιόν (πρωινή/βραδινή), μάγειρας, σέρβις, μπουφέ, καθαρίστρια, αισθητικός. Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στην Εταιρεία «ΔΥΝΑΜΗ» στο Αγρίνιο

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΔΥΝΑΜΗ», που εδρεύει στο Αγρίνιο στα πλαίσια της επένδυσής της, αναζητά προσωπικό, άνδρες για εργασία:

1.Οδηγό με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας
2.Αποθηκάριο.

Επιθυμητή η σχετική εμπειρία.

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. τηλ.: 2641031840 – 2641048900, Διεύθυνση: 4 χλμ. Αγρινίου – Καλυβίων.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ καμαριέρες, μπουφετζής για πρωινά και σνακ μπαρ, σε ξενοδοχειακή μονάδα στη Βασιλική Λευκάδας, πλήρης απασχόληση,ασφάλιση, παρέχεται διαμονή. Τηλ. 6932221205 (κ. Ανδρέας), e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΖΗΤΕΙΤΑΙ νέος έως 30 ετών με εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις και ερασιτεχνικό δίπλωμα οδήγησης για πλήρη απασχόληση σε εμπορική επιχείρηση. Τηλ. 6973055785.

Τα «Dyslexia Centers – Pavlidis Method» (www.dyslexiacenters.gr) στο Αγρίνιο, αναζητούν για τη νέα σχολική χρονιά 2024-2025, συνεργασία με τις παρακάτω ειδικότητες:

  • Λογοθεραπευτή
  • Εργοθεραπευτή
  • Βοηθός Εργοθεραπευτή
  • Ειδικό Παιδαγωγό
  • Ψυχολόγο

Η εταιρεία προσφέρει:

  • Άριστο εργασιακό περιβάλλον
  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
  • Εκπαίδευση σε όλα τα στάδια

Στείλτε το βιογραφικό σας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26410 44806.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ βοηθός ψυκτικός για μόνιμη εργασία στο Αγρίνιο. Τηλ. 6973 055785, κ. Βασίλης.

Περισσότερες αγγελίες με θέσεις εργασίας στην Εφημερίδα «Αναγγελία»

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ πού θ’ αγοράσετε την Εφημερίδα «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ».

Βάλτε τη δική σας Μικρή Αγγελία μ’ ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 200 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 11:35
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία