Κυριακή, 6η Οκτωμβρίου 2024  1:09 μμ
Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 17:48

Taekwondo: Χάλκινη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων η Νίκη Γιαννιώτη του «Τίτορμου»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άλλη μια συμμετοχή, άλλη μια διάκριση για τα «Τιτορμάκια» σε Πανελλήνιο επίπεδο. Στην πόλη της Καρδίτσας διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων στις 5-7 Ιουλίου 2024 με την συμμετοχή 520 αθλητών και αθλητριών .

Η αγρινιώτικη ομάδα κατάφερε με πέντε αθλητές να κατακτήσει ένα χάλκινο μετάλλιο, σε ένα απαιτητικό Πρωτάθλημα υπό την καθοδήγηση του προπονητή της ομάδας, Καθ. Φυσ. Αγωγής κυρίου Χρήστου Γιαννιώτη.

Την 1η ημέρα των αγώνων αγωνίστηκαν οι Δημήτρης Νταλαπέρας, Βασίλης Λιάπης και Ευθύμης Παπαναστασίου, αποτελώντας τις μικρότερες ηλικίες των κατηγοριών τους,  χωρίς να καταφέρουν να ανέβουν στο βάθρο.

Την 2η ημέρα αγωνίστηκε η περσινή Πρωταθλήτρια στην κατηγορία Παίδων – Κορασίδων Παναγιώτη Μυρισιώτη η οποία μετά από ένα καταπληκτικό πρώτο αγώνα ηττήθηκε στον δεύτερο.

Την 3η και τελευταία ημέρα των αγώνων η Νίκη Γιαννιώτη κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στην κατηγορία της και να στεφθεί χάλκινη Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία της.

«Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη την ομάδα για την μαχητικότητα και την αξιέπαινη εμφάνιση τους», αναφέρει ο Σύλλογος.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 189 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.