Δευτέρα, 8η Ιουλίου 2024  9:24 μμ
Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 18:17

Συνάντηση Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Αιτωλίας με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας ΤΕΓΑΣ Χρήστος, ο Αν. Γραμματέας ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης και τα μέλη του Δ.Σ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνιος και ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ Αδάμ συναντήθηκαν την Παρασκευή 05/07/2024 με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος Υποστράτηγο ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗ Ανδρέα προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας παρουσία και του Ταξίαρχου ΚΑΚΟΥΣΗ Κωνσταντίνου.

Έγινε ενημέρωση στους ανωτέρω Αξιωματικούς για μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες της Δ.Α. Αιτωλίας, επισημαίνοντας την υπολειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, τις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες στο Α.Τ. Ναυπακτίας την θερινή περίοδο και τα προβλήματα που ανέκυψαν από την λειτουργία του νέου Τμήματος Ενδοοικογενειακής Βίας στην Δ.Α. Αιτωλίας.

Γίνεται μνεία ότι, οι ανωτέρω Αξιωματικοί έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν ως Διευθυντές στην Δ.Α. Αιτωλίας με αξιοσημείωτη επιτυχία. Ο κ. Γενικός, κατανοώντας τα προβλήματα που έχουν ανακύψει ανέφερε ότι θα δώσει λύσεις σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των εν λόγω υπηρεσιών.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 110 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News