Κυριακή, 7η Ιουλίου 2024  2:16 μμ
Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 23:06

Κοινό κάλεσμα στην νέα χρονιά από Παναιτωλικό και Δήμο Αγρινίου (εικόνες & βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται για τη 15 η παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία και το βράδυ της Πέμπτης σε εκδήλωση που διοργάνωσε από κοινού με τον Δήμο Αγρινίου, παρουσίασε το ευρύτερο πλάνο του για τη σεζόν 2024-2025.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο κύμα συσπείρωσης που δημιουργήθηκε στην προσπάθεια για παραμονή της ομάδας τους προηγούμενους μήνες και την ανάγκη να συνεχιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο, για την οποία επιλέχθηκε το σύνθημα: «Ο δικός μας τρόπος- Η δική μας ιστορία»

Για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο Παναιτωλικός και τη μακρόχρονη ιστορία του τονίστηκε η ανάγκη για τη συμμετοχή κάθε φιλάθλου με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, που οι τιμές τους παραμένουν οι χαμηλότερες ανάμεσα στις ομάδες της Super League, ενώ συμβολικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρέδωσε την πρώτη κάρτα διαρκείας στον Δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου. Παίρνοντας το εισιτήριο που του δόθηκε με μια συμβολική κίνηση, ο δήμαρχος Αγρινίου κάλεσε όλους τους Αγρινιώτες να στηρίξουν την ομάδα της καρδιάς τους, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στο χορηγικό πρόγραμμα, το οποίο προσφέρει μεγάλες δυνατότητες προβολής τους υπήρξαν ιδιαίτερες νύξεις όπως, για παράδειγμα από τον πρόεδρο της ομάδας Μάκη Μπελεβώνη και το μέλος της διοίκησης Γιώργο Σωτηρόπουλο. Iδιαίτερη έμφαση στην ομιλία του πρώτου δόθηκε στον δύσκολοι και δύσβατο δρόμο προς την καταξίωση, όπου χρειάστηκε να ειπωθούν πολλά "όχι" με τον τρόπο του Παναιτωλικού εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, ενώ ο δεύτερος έκανε ειδική μνεία στην σύνδεση του τόπου με το brand που λέγεται Παναιτωλικός, την μοναδική έξωθεν μαρτυρία σε όλη την χώρα που είναι αληθινή διαφήμιση για την περιοχή, όπως και για το μέλλον που απαιτεί σύνδεση με την τοπική επιχειρηματικότητα και την αναζωογόνηση της παραγωγής.

Στο σημείο αυτό έγινε ειδική μνεία στην προσπάθεια που ήδη είναι σε εξέλιξη με την προσέγγιση στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας τόσο για τους ντόπιους επιχειρηματίες αλλά και για εκείνους που διαπρέπουν αλλά και έλκουν την καταγωγή τους από την Αιτωλοακαρνανία.

Η ΠΑΕ και φέτος φρόντισε ό, τι και κάθε χρόνο, να περιέχει συμβολισμούς η επίσημη φανέλα κάθε σεζόν. Για φέτος αποτυπώνεται το παλιό σύνθημα ΕΛΙΑ – ΚΑΠΝΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. Οι τρεις πυλώνες που έκαναν γνωστή την πόλης μας.

Τρεις παλαίμαχοι ανέλαβαν να μεταφέρουν τις αναμνήσεις τους από την καλλιέργεια της ελιάς και του καπνού και της σχέσης τους με την πόλη και την ομάδα. Οι Θεόφιλος Ντόκας, Φάνης Ζαρκαβέλης, Βασίλης Σταρακάς, συμπαίκτες τη δεκαετία του ’60 συγκίνησαν στο video που παρουσιάστηκε. Οι σκηνές ήταν συγκινητικές με τις συμβουλές και τις προτροπές των τριών παλαιμάχων προς τους παίκτες της ομάδας Μπακάκη, Λιάβα και Τορεχόν.

Στη συνέχεια παρέδωσαν τις φανέλες (μπλε με απεικόνιση ελιάς, πράσινη με απεικόνιση καπνού και την κλασσική κίτρινη) στους ποδοσφαιριστές της τωρινής ομάδας.

Ξεχωριστή και μεγάλη στιγμή εκείνη όταν πήρε τον λόγο ο Φώτης Κωστούλας και γνώρισε την αποθέωση, θυμίζοντας τις μεγάλες αλλά και τις δύσκολες στιγμές σε όλη αυτή την μεγάλη πορεία, τονίζοντας ότι πολλές φορές επρόκειτο για μια πολύ μοναχική πορεία. Κοινός τόπος, "η συνέχεια με την παρούσα μορφή τουλάχιστον μέχρι να γιορταστούν τα 100 χρόνια του συλλόγου"...

Παίρνοντας εκ νέου τον λόγο ο δήμαρχος Αγρινίου εκτίμησε ότι "η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή" αλλά και ότι "ο στόχος σε δύο χρόνια για τα 100 χρόνια της ομάδας σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να δυναμώσει η ομάδα και να πάει όλη μαζί η πόλη με την ομάδα της καρδιάς όλων των Αγρινιωτών, με νέους χορηγούς και ένωση όλων των δυνάμεων της περιοχής".

Τα έργα

Σε ό, τι αφορά τα έργα του γηπέδου αλλά και το πάρκινγκ, με αφορμή ερωτήσεις δημοσιογράφων ο πρόεδρος της ομάδας Μάλης Μπελεβώνης απολογήθηκε για λογαριασμό άλλων καθώς υπήρχαν διαβεβαιώσεις για το χρονοδιάγραμμα ώστε να μην μείνει και άλλη χρονιά, πλην της φετινής, κλειστή η μικρή κερκίδα. "Πιστεύω ότι όλα θα πάνε βάσει προγράμματος, πλέον", επεσήμανε.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 352 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News