Κυριακή, 7η Ιουλίου 2024  6:50 πμ
Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 17:38

Ο Αγρινιώτης Χρήστος Βαζούρας για δεύτερη χρονιά πρωταθλητής Ελλάδας στο μπιλιάρδο (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Χρήστος Βαζούρας είναι αθλητής του Γαλλικού μπιλιάρδου και μέλος της ομάδας του Πήγασου της Κορίνθου.

Τη περασμένη εβδομάδα κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο στυλ του ελευθέρου καθώς και τη δεύτερη θέση στο στυλ του cadre 47/2 (είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια του Γαλλικού μπιλιάρδου).

Ο 28χρονος πρωταθλητής μεγάλωσε και ζει στο Αγρίνιο κι έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια τις εξαιρετικές του ικανότητες στο Γαλλικό μπιλιάρδο, που συνοδεύονται από πανελλήνιες πρωτιές.

Να σημειωθεί πως είναι απαραίτητο να είναι κάποιος εγγεγραμμένος σε αναγνωρισμένο σωματείο ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Το μπιλιάρδο είναι αναγνωρισμένο ως επίσημο άθλημα και ανήκει στην ελληνική ομοσπονδία αθλημάτων ακριβείας.
Οι φετινοί τελικοί, διεξήχθησαν στο Μοσχάτο της Αθήνας και ο Αγρινιώτης πρωταθλητής κατάφερε να αποσπάσει ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις σε σχέση με πέρυσι, που είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδος στο στυλ του ελευθέρου.

vazouras mpiliardo (2) (medium)

vazouras mpiliardo (4) (medium)

vazouras mpiliardo (1) (medium)

vazouras mpiliardo (8) (medium)

vazouras mpiliardo (6) (medium)

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 263 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News