Παρασκευή, 5η Ιουλίου 2024  6:47 μμ
Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 11:20

Πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο η δράση «η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με σύνθημα «η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων» η Κοινότητα Αγρινίου και το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στο κέντρο της πόλης.

Ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου Αλέξιος Αντωνίου ανέφερε μεταξύ άλλων  :  «Θέλω να συγχαρώ τα μέλη της Κοινότητας Αγρινίου για την πρωτοβουλία.  Συμμετέχουμε στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών και μοιράζουμε φυλλάδια προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για το πόσο σημαντικό είναι να προσέχουμε τους πεζούς, να σεβόμαστε τις θέσεις στάθμευσης των  ΑμεΑ, τις θέσεις φορτοεκφόρτωσης». 

Ο πρ. της Κοινότητας  Αγρινίου Κώστας Μποκόρος επισήμανε την ανάγκη να αντιληφθούμε καλύτερα τη σημασία της οδηγικής παιδείας και συμπεριφοράς : “Είναι μία από τις πολλές δράσεις που έχουμε προγραμματίσει στην κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης μικρών και μεγάλων. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αστυνομικό Διευθυντή Δ. Γαλαζούλα και τον κ. Αλεξίου για την άμεση ανταπόκριση».

Στη δράση συμμετείχε η Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου.

Διαβάστηκε 139 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News