Τετάρτη, 3η Ιουλίου 2024  3:17 μμ
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 17:37

Η ΣΑΕΚ Αγρινίου ευχαριστεί φορείς και ιδιώτες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Διεύθυνση της Δημόσιας Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.) Αγρινίου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις θερμές της ευχαριστίες για την απρόσκοπτη συνεργασία κατά τη διάρκεια του έτους κατάρτισης 2023-2024, στους παρακάτω φορείς και ιδιώτες:

  • Τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου και ειδικότερα το Διοικητή κ. Σερασκέρη Μιχαήλ, για την αποδοχή των αιτημάτων της που αφορούσαν στη διάθεση εργαστηριακών χώρων του Νοσοκομείου για την υλοποίηση εργαστηριακών μαθημάτων των ειδικοτήτων Βοηθός Ραδιολογίας-Ακτινολογίας, Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου και Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας. Επίσης την παροχή άδειας υλοποίησης εκπαιδευτικών επισκέψεων τόσο σε χώρους εντός του Νοσοκομείου όσο και σε χώρους εποπτείας του (ΚΕ.ΦΙ.Α.Π., ΕΚΑΒ, Φαρμακείο Νοσοκομείου).
  • Το Δήμο Αγρινίου και τις υπηρεσίες του για τη συνεργασία τόσο στην αποδοχή υλοποίησης πρακτικής άσκησης αρκετών εκπαιδευόμενων της ΣΑΕΚ, όσο και στην παροχή αδειών πραγματοποίησης εκπαιδευτικών επισκέψεων σε ΚΔΑΠ, ΚΑΠΗ του Δήμου.
  • Την Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Επαγγελματιών Αιτ/νίας για την δωρεάν προσφορά παρακολούθησης σεμιναρίων της στους καταρτιζόμενους παρεμφερών ειδικοτήτων της Σχολής.
  • Τους υπεύθυνους του Γηροκομείου Αγρινίου, του ΟΚΑΝΑ, του Δασαρχείου Αγρινίου, του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, της Πυροσβεστικής, του Αρχαιολογικού Μουσείου Αγρινίου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, του Ειδικού Δημοτικού Νηπιαγωγείου «Μαρία Δημάδη», της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Ο.ΦΥ.ΠΕ.ΚΑ., της ΕΛΕΠΑΠ, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, του Τμήματος Αειφορικής Γεωργίας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών και του Κέντρου Πρόληψης ΟΔΥΣΣΕΑΣ.
  • Τους υπεύθυνους της ΣΕΦΑΡ ΣΠΕ Αγρινίου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αγρινίου για τη δωρεά φαρμακευτικού υλικού προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της ειδικότητας Β. Φαρμακείου της ΣΑΕΚ Αγρινίου.
  • Τέλος ευχαριστεί θερμά πολλαπλούς ιδιωτικούς φορείς και καταστήματα της πόλης μας, για την υποδοχή στους χώρους τους και την ενημέρωση καταρτιζόμενων και εκπαιδευτών σε θέματα που άπτονται των αντίστοιχων μαθημάτων ειδικοτήτων της Σ.Α.Ε.Κ. Αγρινίου.

Ο Διευθυντής της Σ.Α.Ε.Κ. Αγρινίου

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 109 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News