Τετάρτη, 3η Ιουλίου 2024  3:14 μμ
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 17:33

Το Εργαστήρι «Πανάγια Ελεούσα» προκηρύσσει μια θέση ψυχιάτρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής & Αποκαταστάσεως «Πανάγια Ελεούσα» για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, προκηρύσσει μια θέση εργασίας για ιατρό – ψυχίατρο, ως εξωτερικό συνεργάτη, μερικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου.

Η παρούσα πρόσκληση θα βρίσκεται αναρτημένη μέχρι τις 22/7/2024 στην ιστοσελίδα www.ergpanel.gr του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ.

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης:
Η αίτηση εργασίας συνοδευόμενη από βιογραφικό πρέπει να αποσταλεί στο Φορέα μέχρι τις 22/7/2024 στις 14:00μ.μ και να υποβληθεί ιδιοχείρως, ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικώς στη παρακάτω διεύθυνση:

  • Kέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι (οδός Κύπρου και Αρχ. Δαμασκηνού) Τ.Κ. 30200
    ή
    • Kέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Αγρίνιο (οδός Γεωργάκη Τσούτσου, περιοχή ψηλογέφυρο-λειβαδάκι), Τ.Κ. 30100

Τηλ. Επικοινωνίας: 26410-39750 Κ.Δ.Η.Φ. Αγρινίου και
26310-25130 Κ.Δ.Η.Φ. Μεσολογγίου

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 92 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία