Δευτέρα, 1η Ιουλίου 2024  10:30 πμ
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 10:06

Λαϊκή Συσπείρωση Ι.Π. Μεσολογγίου: «Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα;;;»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες στην περιοχή Αλμυράκι, παρατηρείται έντονη δυσοσμία στην τάφρο των όβριων υδάτων. Δυσοσμία η οποία προέρχεται από τα στάσιμα ύδατα λόγω του περιορισμού της ροής τους εξαιτίας της ύπαρξης συσσωρευμένων απορριμμάτων και φθαρτών υλικών.

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις εκ μέρους των κατοίκων τόσο στον Δήμο όσο και στην ΔΕΥΑΜ, οι διαβεβαιώσεις ότι θα λυθεί το πρόβλημα έμειναν απλώς διαβεβαιώσεις κενού περιεχομένου, αφού καμία ενέργεια δεν έχει πραγματοποιηθεί εκ μέρους των υπεύθυνων υπηρεσιών.

Η κατάσταση επιβαρύνεται από τις αυξημένες θερμοκρασίες και αποτελεί «υγειονομική βόμβα» για την περιοχή. Δικαίως οι κάτοικοι, χώρια από την προφανή επιβάρυνση της καθημερινότητας και της ποιότητας της ζωής τους, ανησυχούν  και για τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία τους.

Η ερώτηση είναι απλή: Η καθημερινότητα και η προστασία των δημοτών δεν πρέπει να αποτελεί το πρώτιστο καθήκον και της Δημοτικής αρχής και των υπεύθυνων υπηρεσιών;;;

Για ποιό λόγο δεν έχουν γίνει οι απαραίτητοι καθαρισμοί;;;

Ή μήπως θα πρέπει και αυτοί, με βάση την «λογική» της Δημοτικής αρχής, να δοθούν με ανάθεση σε ιδιώτη για να γίνουν πιο «γρήγορα»;;; (και με μεγαλύτερο κόστος θα προσθέταμε εμείς…)

Και επιπρόσθετα, οι καινούργιοι φανοστάτες στην περιοχή, που τόσο έχουν στοιχίσει στους δημότες της πόλης, γιατί δεν λειτουργούν;;;

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει την ολιγωρία των υπευθύνων και ζητά να παρθούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα τόσο για την άμεση επίλυση του προβλήματος όσο και για την πρόληψη της μη επανάληψής του.

Με την υγεία και την ποιότητα της ζωής των πολιτών δεν έχει κανένας το δικαίωμα ούτε να ολιγωρεί ούτε να «παίζει»!!!

Βάνα Πατρινού
Δημοτική Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση

Διαβάστηκε 131 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News