Παρασκευή, 28η Ιουνίου 2024  2:43 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 17:21

"AMETI MOY XAMETI": Η κωμωδία του Γιώργου Μακρή στην Αιτωλοακαρνανία (Κυρ 4/8/24 Βόνιτσα, Δευ 5/8/24 Αστακός. Τετ 7/8/24 Μεσολόγγι | 21:15)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ασταμάτητα συνεχίζουν την περιοδεία τους σε όλη την Ελλάδα ο Γιώργος Μακρής και η τρελή ομάδα του που φέτος χαρίζουν αβίαστο γέλιο για 2.30 ώρες . Με ένα μοναδικό και πλούσιο σκηνικό.

‘’ΑΜΕΤΙ ΜΟΥ ΧΑΜΕΤΙ ‘’

Πρωταγωνιστούν: Γ. Μακρής ,Β. Καμίτσης . Τ.Βασιλάκη , Μ. Βλουτή ,Α. Τσιαμπόκαλου ,Π.Τζιαρτζιάνη και με Guest Star- M.Λεζέ

Μια κωμωδία Νεοελληνική Παλαιάς Κοπής τόσο σύγχρονη ,τόσο επίκαιρη που αγαπήθηκε από το θεατρόφιλο κοινό . – Μια φορά μόνο δε φτάνει αυτή είναι η φράση που ακούς στα φουαγιέ των θεάτρων ,στο διάλειμμα και στο φινάλε της κάθε παράστασης σε συνδυασμό με το ασταμάτητο χειροκρότημα των θεατών.

Ένα τρελό Παντοπωλείο ξεσηκώνει το κοινό , επτά ήρωες απίστευτοι ,μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις και μια καταπληκτική ιστορία σε κάνουν να κλαις από τα γέλια.

Μια τόσο ρεαλιστική ιστορία με χαρακτηριστικό την Παράδοση μας’. Η Παράδοσή μας σε όλα. Ο Σύζυγος και Πατέρας ( Χρυσόστομος Σωφρόνης ) ,ιδιοκτήτης Παντοπωλείου με καταγωγή από Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας ξέρει τα πάντα – για όλους και για όλα . Έχει λύση για κάθε πρόβλημα δημιουργώντας άλλα τόσα. Αθυρόστομος με ιδιομορφία γλώσσας  (ντοπιολαλιά), φιλάργυρος,τσιγγούνης ,άπιστος , παραδοσιακός.

Η σύζυγος (Πουλχερία Βουνοτρυπίδου ) Πόντια που δε μιλάει ποντιακά αλλά και αυτό προσπαθεί να το κάνει ο Χρυσόστομος, γυναίκα με πολύ υπομονή, εργατική ,μητέρα πάνω από όλα, που κάνει τελικά την δική της επανάσταση με μια τρομερή ανατροπή στο έργο.

Η Πανάγιο Σοφρώνη θυγατέρα και η ραδιούργα στην Οικογένεια. Γιάγκος Σωφρόνης ο ιός ,αιώνιος φοιτητής ,τεμπέλης που όμως μέσα από τον έρωτά του για την Βίρνα Κουτσοκλανιότογλου σκαρφίζεται μια έξυπνη ιδέα. Οι δύο τους θα τρελάνουν τον Χρυσόστομο Σοφρώνη .

Ο Βαγγέλης Σκώτης - συμβολαιογράφος και φίλος της οικογενείας ,νομίζει πως είναι Σκωτσέζος λόγο επιθέτου. Και τέλος η Αρετούσα Ποθητή – γυναίκα αμαρτία ,πελάτισσα του Παντοπωλείου. Και ο βοηθός του Χρυσόστομου ο Τέλης Βελόνης ο οποίος χώνει την μύτη του παντού,τρυπώνει παντού όπως και η βελόνα..Έρωτες ,περιουσιακά στοιχεία ,κληρονομιές ,αρραβώνες ,επιχειρήσεις, παρεξηγήσεις . Προβολή της Δυτικής Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα . Όλα τα υλικά μαζί τα οποία συνοδεύουν εκπληκτικές ερμηνείες, υπέροχος φωτισμός , μουσική και χορογραφίες έχουν ως αποτέλεσμα την πιο επιτυχημένη την KΩMΩΔIA ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. ΑΜΕΤΙ ΜΟΥ ΧΑΜΕΤΙ

ΑΜΕΤΙ ΜΟΥ ΧΑΜΕΤΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ ‘’ΚΑΣΤΡΟ’’ ΒΟΝΙΤΣΑ

(ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

‘’ΝΕΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ’’

( ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ )

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

‘’ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ’’ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

(ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)

Και στους τρείς Δήμους η Είσοδος είναι Ελεύθερη . ΒΟΝΙΤΣΑ – ΑΣΤΑΚΟΣ -ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ .

ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: 21.15

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 20.30

Ελάτε να ακουστούν τα γέλια σε όλη την Ελλάδα. Αρχές Αυγούστου έχει μόνο Δυτική Ελλάδα μόνο Αιτωλοακαρνανία και τίποτα άλλο. Συνδυάστε διακοπές με Υγεία και Ζωη.

Το γέλιο είναι υγεία – είναι ζωή.

Το πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 έχει βρει αυτό που χρειάζεται

ΖΩΗ – ΥΓΕΙΑ – ΓΕΛΙΟ

‘’ΑΜΕΤΙ ΜΟΥ ΧΑΜΕΤΙ’’ Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ΄

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 106 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 17:28
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News