Παρασκευή, 28η Ιουνίου 2024  2:51 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 17:15

Κρυονέρι και Καβουρότρυπα: Δόθηκε στην κυκλοφορία η νέα γέφυρα Ευήνου και επανήλθε η κανονικότητα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το γεγονός ότι πλέον η νέα γέφυρα του Ευήνου στο Ευηνοχώρι έχει δοθεί στην κυκλοφορία εδώ και καιρό έχει βοηθήσει τους κατοίκους της περιοχής να επανέλθουν στην καθημερινότητά τους και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή να είναι αισιόδοξοι και να περιμένουν ακόμη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην περιοχή.

Τα προηγούμενα καλοκαίρια μέχρι την κατασκευή της νέας γέφυρας η κίνηση στην περιοχή είχε πέσει καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που δεν γνώριζαν ότι είχε κατασκευαστεί πρόχειρη διέλευση μέσα από τον Εύηνο, είτε κι αν την γνώριζαν δεν την επέλεγαν.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαλατά Λευτέρης Μπαλωμένος μιλώντας στη «Σ» επισήμανε ότι: «οι παραλίες του Κρυονερίου και της Καβουρότρυπας είναι σταθερή αξία» συμπληρώνοντας ότι: «ο κόσμος που ήθελε να απολαύσει πραγματικά μια ποιοτική εξόρμηση, να κάνει το μπάνιο του και να πιεί τον καφέ του, ποτέ δεν εγκατέλειψε την περιοχή μας».
Ταυτόχρονα, για το φετινό καλοκαίρι φάνηκε αισιόδοξος, καθώς είναι το πρώτο που οι οδηγοί έχουν στην διάθεσή τους τη νέα γέφυρα, καθώς με την προσωρινή παράκαμψη που υπήρχε πολλοί επέλεγαν να μην την χρησιμοποιήσουν και να κινηθούν μέσω της Ιόνιας Οδού, ενώ πολλοί ήταν και αυτοί που αγνοούσαν την ύπαρξή της, με αποτέλεσμα η περιοχή να είναι «αποκοπεί» σε μεγάλο βαθμό.

Ο κ. Μπαλωμένος μέσα από τη «Σ» αναφέρθηκε σε όλη την προηγούμενη περίοδο, αλλά και στα συντριπτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η περιοχή, που δεν είναι άλλα από τα κρυστάλλινα νερά, τη φιλοξενία, τις ποιοτικές υπηρεσίες των καταστημάτων της περιοχής που συνδυάζουν και το χαμηλό κόστος.

«Το γεγονός ότι δεν υπήρχε η γέφυρα ήταν ένα ζήτημα που απασχολούσε όλη την τοπική κοινωνία που της δημιούργησε πολλά προβλήματα, αλλά απασχολούσε και όλο τον κόσμο. Ήταν σημαντικό το να καταστραφεί μια γέφυρα. Εξάλλου, όταν δημιουργείται ένα πρόβλημα υπάρχει και αναστάτωση, διαμαρτύρεται και φωνάζει ο κόσμος και καλά κάνει. Όταν όμως η καθημερινότητα επανέλθει ο κόσμος μπαίνει στους ρυθμούς του. Πλέον η γέφυρα δόθηκε στην κυκλοφορία εδώ και καιρό και ο κόσμος επανήλθε στην καθημερινότητά του και αυτό είναι σημαντικό.

Τα μαγαζιά που λειτουργούν στην περιοχή, στις παραλίες του Κρυονερίου και τη Καβουρότρυπας έχουν επανέλθει, αν και πιστεύω ότι ο κόσμος που ήθελε και θέλει να απολαύσει πραγματικά μια ποιοτική εξόρμηση, να κάνει τον μπάνιο του και να πιεί τον καφέ του ποτέ δεν εγκατέλειψε την περιοχή μας.
Οι παραλίες μας είναι καθαρές, εξυπηρετούν τις οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά, τα οποία παίζουν με ασφάλεια, οι ποιότητα των υπηρεσιών των καταστημάτων είναι υψηλή και χρόνια τεσταρισμένη από όλο τον κόσμο. Επομένως, υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να απολαύσει ο καθένας την εξόρμησή του, βλέποντας ότι τα χρήματα που θα διαθέσει θα τα απολαύσει και πως δεν χρειάζεται να ξοδέψει πολλά.

Πιστεύω πως οι παραλίες της περιοχής μας είναι σταθερή αξία και η νέα γέφυρα θα προσελκύσει και επιπλέον κόσμο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο κόσμος αυτό που θέλει το βρίσκει στις παραλίες του Κρυονερίου χωρίς να το χρυσοπληρώνει, όπως συμβαίνει σε κοσμικές παραλίες, στις οποίες μάλιστα δεν βρίσκεις τα κρυστάλλινα νερά που υπάρχουν στο Κρυονέρι, την άνεση και την ποιότητα» σημείωσε ο κ. Μπαλωμένος.

Kωνσταντίνος Χονδρός - Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 176 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News