Πέμπτη, 27η Ιουνίου 2024  11:50 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 10:26

Η ένωση Επαγγελματιών Εστίασης Αγρινίου για τις αυξήσεις στο ΦΠΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η κυβέρνηση για ακόμα μία φορά μας αποδεικνύει πόσο λίγο σέβεται τις υποσχέσεις της και κατ’ επέκταση, της επιχειρήσεις  αυτής της χώρας. Η τελευταία κίνηση του Πρωθυπουργού, να αυξήσει το ΦΠΑ στο 24% μόνο για τον σερβιριζόμενο καφέ, είναι η απόλυτη κοροϊδία και προσβολή προς όλους όσους τον εμπιστεύτηκαν και περίμεναν κάτι καλύτερο.     

Προεκλογικά, μας πουλούσαν παραμύθια για μονιμοποίηση του ΦΠΑ στο 13% σε ολόκληρη την εστίαση. Μας έλεγαν ότι θα ανακουφιστούν οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές, ότι θα υπάρξει ανάπτυξη, πρόοδος και πόσο λάθος έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση. Και τώρα τι βλέπουμε; Μια αύξηση που πνίγει τα καταστήματα  εστίασης και μετατρέπει τον καφέ σε είδος πολυτελείας!

Είναι φανερό πως η λέξη «δέσμευση» δεν έχει καμία αξία για αυτή την κυβέρνηση. Οι πολίτες δεν είναι πιόνια στις πολιτικές τους ίντριγκες. Η συνεχής αθέτηση των υποσχέσεων δεν είναι μόνο ανεύθυνη, είναι επικίνδυνη και επιζήμια για την κοινωνία μας.

Η εστίαση δεν μπορεί να ανεχτεί αυτήν την κοροϊδία. Απαιτούμε την άμεση ακύρωση αυτής της παράλογης αύξησης και την πραγματική μείωση του ΦΠΑ στο 13%, όπως είχε υποσχεθεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός το 2019. Δεν θα σιωπήσουμε μπροστά στην αδικία και την ανευθυνότητα. Οι υποσχέσεις δεν είναι προεκλογικά διαφημιστικά τρικ και Tik Tok, είναι δεσμεύσεις που πρέπει να τηρούνται.           

Τελικά σε αυτή την χώρα το καλύτερο είναι να είσαι αντιπολίτευση, λες και υπόσχεσαι ότι θες.

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας      

Κωνσταντίνος Γ. Ναστούλης              Σπυρίδων Πλακιάς

Διαβάστηκε 111 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News