Παρασκευή, 28η Ιουνίου 2024  12:27 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 11:24

1ο Νηπιαγωγείο Μεσολογγίου: Χαμόγελα στη γιορτή αποφοίτησης του 1ου κλασικού τμήματος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή του 1ου κλασικού τμήματος του 1ου Νηπιαγωγείου Μεσολογγίου με τίτλο «Το Ξενοδοχείο των Συναισθημάτων».

Μια γιορτή συναισθηματικής νοημοσύνης αφού συνδέεται με το Etwinning πρόγραμμα «My Colorful Emotions# AI&STEM».

 
 

Η παράσταση εμπλουτίστηκε με μουσικές και δράσεις που είχαμε δουλέψει κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Επιπλέον οι μικροί μαθητές με τη βοήθεια της καθηγήτριας Αγγλικών κα Άννυς Βασιλείου μπόρεσαν να αποδώσουν στα αγγλικά τραγούδια που είχαν διδαχθεί.

«Στην αποχαιρετιστήρια αυτή γιορτή, ήταν τιμή μας που παρευρέθηκε κοντά μας η κα Νικολέτα Τσουκαλά, η οποία υπήρξε αρωγός στις δράσεις του τμήματος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό STEM.Στην κα Τσουκαλά προσφέρθηκε ένα μικρό δώρο εκτίμησης, μιας και βρίσκεται πάντα δίπλα μας» αναφέρουν οι νηπιαγωγοί Ιωάννα Συγγούνη και Ανδρέας Ρεμούνδρος.

Τέλος, ευχαριστούν τους γονείς για την αγάπη, τη στήριξη και τη συνεργασία τους.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 104 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News