Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  1:45 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 19:01

ΓΕΛ Παναιτωλίου: Ευχαριστεί όσους συνέδραμαν στην διαμόρφωση της σχολικής βιβλιοθήκης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ΓΕΛ Παναιτωλίου ευχαριστεί όσους συνέδραμαν στην διαμόρφωση της σχολικής βιβλιοθήκης. Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών του ΓΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών του ΓΕ.Λ. Παναιτωλίου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους  όσοι πρόθυμα στήριξαν τόσο την προσπάθεια διαμόρφωσης χώρου κατάλληλου να φιλοξενήσει τα βιβλία και τις συλλογές που το σχολείο διαθέτει, όσο και τον εμπλουτισμό της δανειστικής βιβλιοθήκης με νέους τίτλους βιβλίων.

Συγκεκριμένα , θερμά ευχαριστούμε:

– Τον – πάντα παρόντα, όταν το σχολείο τον χρειάζεται – κ. Γρηγόρη Βασιλόπουλο, που με την οικονομική του στήριξη βάφτηκαν δύο διαφορετικοί χώροι στο σχολείο, και διαμορφώθηκαν σε αξιοπρεπείς χώρους φιλοξενίας του συνόλου των βιβλίων μας.

– Τον κ. Ιωάννη Μαλαματά, που αφιλοκερδώς ανέλαβε να καθαρίσει τις κουρτίνες, συμβάλλοντας έτσι στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου.

– Τον κ. Καραγκούνη Βασίλειο, ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου «Προπαίδεια», που με την ευγενική του χορηγία συνέβαλε στον εμπλουτισμό της δανειστικής βιβλιοθήκης του σχολείου με νέους τίτλους βιβλίων.

Η συνδρομή τους υπήρξε, εκτός από καθοριστική για την ολοκλήρωση της δράσης μας, και πολύ συγκινητική , καθώς αποτέλεσε έμπρακτη συνεισφορά της τοπικής κοινότητας στην προσπάθεια αναβάθμισης του σχολείου και της ποιότητας της παρεχόμενης μόρφωσης στα παιδιά μας.

Ξεχωριστή αναφορά αξίζει να γίνει στους μαθητές και τις μαθήτριές μας που εργάστηκαν με ζήλο για τον ευπρεπισμό των χώρων και τη μεταφορά επίπλων και βιβλίων, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στη μαθήτρια της Β΄ τάξης Κακούρη Μαρία για τις ζωγραφικές παραστάσεις που φιλοτέχνησε στο χώρο της βιβλιοθήκης.

Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς»

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 99 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News