Πέμπτη, 20η Ιουνίου 2024  11:24 πμ
 
wm small
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 12:00

ΔΑΚ Αγρινίου: Μεγάλο το ενδιαφέρον για το Daily Camp

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΔΑΚ Αγρινίου: Μεγάλο το ενδιαφέρον για το Daily Camp όπως αναφέρει η εφημερίδα "Συνείδηση", σύμφωνα με την οποία για την πρώτη εβδομάδα έχουν εγγραφεί 110 παιδιά. Στόχος του Δήμου Αγρινίου είναι η δημιουργική ψυχαγωγία των παιδιών με χαμηλό κόστος για τους γονείς

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερη αποδοχή «γνωρίζει» το daily camp που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης».

Τα τελευταία χρόνια συνεχώς τα παιδιά αυξάνονται και αυτό συμβαίνει και φέτος! Οι εγγραφές των παιδιών για την πρώτη από τις 4 εβδομάδες (από 17 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου) του daily camp έφτασαν στις 110. Η πρώτη ημέρα που θα ξεκινήσει το daily camp του Δήμου είναι η ερχόμενη Δευτέρα 17/06, ενώ οι εγγραφές για τη δεύτερη εβδομάδα είναι σε εξέλιξη και ήδη έχουν εγγραφεί 70 παιδιά.

Παιδιά από 5 ετών μέχρι και 12 έχουν τη δυνατότητα καθημερινά από το πρωί μέχρι και τις 14.00 το μεσημέρι να παίζουν με την επίβλεψη και καθοδήγηση γυμναστών μπάσκετ, βόλεϊ να ασχολούνται με το στίβο, την κολύμβηση, όπως επίσης να κάνουν χορό ή να ασχολούνται με διάφορες άλλες δραστηριότητες που θα επιλέξουν οι γυμναστές για να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα!

Το camp που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου έχει χαμηλό κόστος, ώστε να είναι προσιτό σε κάθε οικογένεια του Δήμου. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης μιλώντας στη «Σ» ανέφερε:

«για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Αγρινίου διοργανώνει το daily camp, ένα camp που θα φιλοξενήσει παιδιά ηλικίας από 5 έως και 12 ετών και θα είναι για 4 συνολικά εβδομάδες, από 17 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου. Η πρώτη εβδομάδα ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 17/06.

Οι εγγραφές συνεχίζονται, ενώ το ενδιαφέρoν των συμπολιτών μας για να εγγράψουν τα παιδιά τους είναι μεγάλο. Εδώ και καιρό έχουμε καλύψει τον αριθμό των 110 παιδιών που θα συμμετέχουν την πρώτη εβδομάδα στις δραστηριότητες που σχεδιάστηκαν για το daily camp.

Οι ώρες που θα απασχολούνται τα παιδιά στις δραστηριότητες στο πλαίσιο του daily camp, στο ΔΑΚ Αγρινίου, θα είναι μεταξύ 09.00 το πρωί και 14.00 το μεσημέρι. Θα ασχολούνται με διάφορα αθλήματα όπως λ.χ. το μπάσκετ, το βόλεϊ, την κολύμβηση, αλλά και διάφορα άλλα δρομικά αγωνίσματα με την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού στο εκάστοτε άθλημα.

Θέλουμε να κάνουμε όmτι καλύτερο για τα παιδιά μας. Το κόστος για κάθε παιδί είναι 30 ευρώ, για το δεύτερο παιδί της ίδιας οικογένειες 25 ευρώ, για το τρίτο 15 ευρώ και έπειτα για τα υπόλοιπα παιδιά της ίδια οικογένειας είναι δωρεάν.

Είναι μια διαδικασία που θα είναι ευχάριστη και θα αποφορτίσει τα παιδιά από τη σχολική χρονιά, ενώ τα παιδιά μας θα βρίσκονται σε ένα ωραίο περιβάλλον. Η μεταφορά από και προς το ΔΑΚ θα γίνεται με λεωφορείο του Δήμου Αγρινίου, ενώ η επιβίβαση και αποβίβαση θα γίνεται από κεντρικά σημεία της πόλης.

Αξίζει να τονίσουμε πως το πρόγραμμα για το εκάστοτε παιδί θα εμπλουτιστεί σύμφωνα με αυτά που θα επιλέξουν οι γυμναστές. Η ενασχόληση με τα αθλήματα που προαναφέραμε είναι στο βασικό πρόγραμμα, ενώ σκοπός είναι να περάσει όσο καλύτερα γίνεται το εκάστοτε παιδί και όλα μαζί τα παιδιά

Πέρυσι, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, το ενδιαφέρον των γονέων ήταν πολύ μεγάλο. Αυτό μάλιστα αποτυπώνεται και κατά την φετινή χρονιά μέσω των εγγραφών. Για την δεύτερη εβδομάδα του daily camp οι εγγραφές είναι ήδη σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής τα παιδιά που έχουν εγγραφεί ανέρχονται στα 70.

Ο Δήμος Αγρινίου διαθέτει μια σημαντική παροχή προς τους μικρούς δημότες με πολύ χαμηλό κόστος σε σχέση με άλλα camp που υπάρχουν στην περιοχή μας. Θέλουμε να είναι προσιτό το camp προς όλες τις οικογένειες του Δήμου Αγρινίου, όπως επίσης επιθυμούμε τα παιδιά μας να είναι χαρούμενα και να διασκεδάζουν, κάνοντας παράλληλα γυμναστική με την επίβλεψη γυμναστών».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για λεπτομέρειες στο τηλέφωνο 2641 3 60678 - 79 από τις 8.00 έως και τις 14.00.

Κωνσταντίνος Χονδρός - Εφημερίδα "Συνείδηση"

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 115 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.