Σάββατο, 13η Ιουλίου 2024  3:36 μμ
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 19:29

41 προσλήψεις στον Δήμο Αγρινίου – Οι ειδικότητες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την πρόσληψη προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων ανακοίνωσε ο Δήμος Αγρινίου, με τις αιτήσεις να ολοκληρώνονται στις 16 Ιουνίου. Συνολικά θα γίνουν 41 προσλήψεις, ως εξής:

30 προσλήψεις ΥΕ εργατών-πυροφυλάκων

Ο Δήμος Αγρινίου θα προχωρήσει στην πρόσληψη 30 ατόμων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας 2 μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών και ειδικότερα για την κάλυψη αναγκών πυρασφάλειας κατά τη θερινή περίοδο του έτος 2024. Οι θέσεις είναι κατηγορίας–κλάδου ΥΕ Εργάτες-Πυροφύλακες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται από 13 έως και 16 Ιουνίου 2024 να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά ΜΟΝΟ μέσω του e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

5 προσλήψεις υδρονομέων άρδευσης

Ο Δήμος Αγρινίου θα προχωρήσει στην πρόσληψη 5 ατόμων (υδρονομέων άρδευσης), με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας 2 μηνών, για τις ανάγκες των παρακάτω Τοπικών Ενοτήτων του Δήμου:

1.Ένας (1) για την Κοινότητα Πεντακόρφου της Δ.Ε. Παρακαμπυλίων
2.Ένας (1) για την Κοινότητα Ποταμούλας της Δ.Ε. Παρακαμπυλίων
3.Ένας (1) για τις Κοινότητες Αγίας Παρασκευής και Αγίας Βαρβάρας
4.Ένας (1) για τον Οικισμό Μαλευρού της Κοινότητας Κερασέας της Δ.Ε. Παναιτωλικού
5.Ένας (1) για την Κοινότητα Σιτομένων της Δ.Ε. Παναιτωλικού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται από 12 έως και 16 Ιουνίου 2024 να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά ΜΟΝΟ μέσω του e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

6 προσλήψεις ΠΕ φυσικής αγωγής και ΥΕ εργατών καθαριότητας

Ο Δήμος Αγρινίου θα προχωρήσει επίσης στην πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας 2 μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών του Τμήματος Πολιτισμού / Αθλητισμού και Νέας Γενιάς της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου για το έτος 2024.

Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:

  • 4 άτομα κλάδου – ειδικότητας ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής
  • 2 άτομα κλάδου – ειδικότητας ΥΕ Εργατών Καθαριότητας

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται από 12 έως και 15 Ιουνίου 2024 να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά ΜΟΝΟ μέσω του e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 160 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία