Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  7:11 πμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 17:39

Ανέστης Μαντάς - Χορέψτε Στα Τραπέζια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανέστης Μαντάς - Χορέψτε Στα Τραπέζια

Κυκλοφορεί από την Alpha Records

Ο Ανέστης Μαντάς, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές, επιστρέφει μετά από μια μακρά απουσία, με το νέο του τραγούδι "Χορέψτε Στα Τραπέζια", σε μουσική Βασίλη Δαραμούσκα και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου. Το νέο αυτό δυναμικό τσιφτετέλι, υπόσχεται να ξεσηκώσει το κοινό από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Ο Ανέστης Μαντάς, γνωστός για τις μεγάλες του επιτυχίες και την χαρακτηριστική του φωνή, επιστρέφει πιο δημιουργικός από ποτέ. Το "Χορέψτε Στα Τραπέζια" αποτελεί μια σύνθεση γεμάτη ενέργεια, πάθος και ρυθμό!

Το "Χορέψτε Στα Τραπέζια" είναι πλέον διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής και συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό μουσικό βίντεο, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο επίσημο κανάλι της Alpha Records στο YouTube.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

 

Διαβάστηκε 101 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News