Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  2:40 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 14:30

Θέση Ψυχιάτρου στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ μίας (1) θέσης ψυχιάτρου – εξωτερικού συνεργάτη για τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) και τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο.

Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες,προκηρύσσει 1 θέση εργασίας για ιατρό – ψυχίατρο, ως εξωτερικό συνεργάτη, μερικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου.
Η παρούσα πρόσκληση θα βρίσκεται αναρτημένη μέχρι τις 26/6/2024 στην ιστοσελίδα
www.ergpanel.gr του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ.

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης:

Η αίτηση εργασίας συνοδευόμενη από βιογραφικό πρέπει να αποσταλεί στο Φορέα μέχρι τις 24/6/2024 στις 14:00μ.μ και να υποβληθεί ιδιοχείρως, ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικώς στη παρακάτω διεύθυνση:

• Kέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) του Εργαστηρίου«ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι (οδός Κύπρου και Αρχ. Δαμασκηνού) Τ.Κ. 30200
ή
• KέντροΔιημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας(Κ.Δ.Η.Φ.) του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Αγρίνιο (οδός Γεωργάκη Τσούτσου,περιοχή ψηλογέφυρο-λειβαδάκι), Τ.Κ. 30100

Τηλ. Επικοινωνίας: 26410-39750 Κ.Δ.Η.Φ. Αγρινίου και 26310-25130 Κ.Δ.Η.Φ. Μεσολογγίου

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 141 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία