Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:03 μμ
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 23:35

Διακρίσεις παιδιών από την Αιτωλοακαρνανία στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγώνες του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Ατομικού και Ομαδικού (Ensemble) Δ’ Κατηγορίας Α’-Β’-Γ’ επιπέδου και Ε’ Κατηγορίας, Γ’ Περιφέρειας, διεξήχθησαν στην Πάτρα.

Το Περιφερειακό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παγκορασίδων ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τους αγώνες διοργάνωσε η Α.Ε.Σ.Γ.Δ.Ε. υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο. Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Πάτρα, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ροϊτίκων, το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024.

Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων Τάκης Πετρόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Δ.Ε. Γιάννης Παυλάκης, ο Αντιπρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Δ.Ε. Ανδρέας Διαμαντόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. της Α.Ε.Σ.Γ.Δ.Ε. Νίκος Κορδάτος.

Στο Περιφερειακό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παγκορασίδων συμμετείχαν αθλήτριες από συλλόγους του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Προμηθέας Αμφιλοχίας κατέκτησε 17 μετάλλια ενώ πολύ καλές παρουσίες είχαν ο ΠΑΟ Αγρινίου Ευ ΖΗΝ και ο ΓΑΣ Αιτωλοακαρνανίας ΘΟΑΣ Αγρινίου.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των αγώνων.

Για τον «ΠΑΟ Αγρινίου Ευ Ζην» κατέκτησαν καλές θέσεις στο περιφερειακό πρωτάθλημα η Σταυρίνα Γατσούλη, η Μάνθα Παρασκευή Χελινοδιώτη και η Αριάδνη Μαυραγάνη.

Η ανακοίνωση του ΘΟΑΣ Αγρινίου:

Συγχαρητήρια στην προπονήτρια μας Βασιλική Καζαντζή και στις αθλήτριες της, που επεστρεψαν γεμάτες χαρά και υπερηφάνεια, με μετάλια και ολες μέσα στην 8δα απο τους διασυλλογικούς αγώνες ρυθμικής Γ’ περιφέρειας

Συγκεκριμενα το ετος γεν.2015 επιπεδο Β

1.Ελεαννα Παπακωστοπουλου

1η θέση σχοινάκι
13η θεση ελευθερο
7η θεση στο συνθετο ατομικο

2.Νικολετα Καπουραλη
3η θεση στο σχοινακι
7η θεση ελευθερο
8η θεση συνθετο ατομικο

3.Κακουρη Κατερινα
6η θεση μπαλα
6η θεση συνθετο ατομικο
10η θεση ελευθερο

4.Αρτεμις Προβιδα
8η θεση ελευθερο
9η μπαλα
9η θεση συνθετο ατομικο

5.Θωμαις Νικολοπουλου
9η θεση ελευθερο
10η θεση μπαλα
10η θεση συνθετο ατομικο

6.Ειρηνη Διαμαντη
11η θεση ελευθερο
Ετος γεν2014 επιπεδο Γ

7η θεση Σοφια Γουργολιτσα
4η θεση στεφανι
13η ελευθερο
12η θεση συνθετο

8.Δεσποινα Νταλιανη
6η στο στεφανι
19η στο ελευθερο
14η συνθετο ατομικο
Συγχαρητηρια στις μικρες μας αθλητριες

Προαγωνιστικο Ε κατηγορια.

Ετος γεν.2016 2017
1.Βαλλερια Φραγκουλη
2.Μαργαριτα Ντεμου
3.Ελισαβετ Μπετση

Η ανακοίνωση του ΓΣ Προμηθέας Αμφιλοχίας:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παγκορασίδων, όπου συμμετείχαν 100 αθλήτριες από διάφορους συλλόγους της περιοχής. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Προμηθέας Αμφιλοχίας ξεχώρισε, κατακτώντας συνολικά 17 μετάλλια. Η εξαιρετική εμφάνιση των αθλητριών του συλλόγου αποδεικνύει την αφοσίωση, την προπόνηση και το ταλέντο τους.

Αναλυτικά, οι αθλήτριες του Προμηθέα κατέκτησαν 7 χρυσά, 6 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια, γεμίζοντας χαρά και υπερηφάνεια τόσο τους ίδιους όσο και την προπονήτρια και τους γονείς τους. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν, αλλά και σε εκείνες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους:

Μολώνη Μαρία
Κουσαδιανού Λαμπροπούλου Ηλέκτρα
Σμύρη Βησσαρία
Νάκα Κωνσταντίνα
Κυρόσιμου Δανάη
Γεωργίου Βάσια
Σμαράιδου Ειρήνη
Κοσμά Ελένη
Οικονόμου Χαρά
Μπεχλιούλη Κωνσταντίνα
Χούτα Δήμητρα
Δασκαλάκη Έλενα
Η επιτυχία αυτή δεν ήρθε τυχαία, αλλά είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, πειθαρχίας και αφοσίωσης τόσο των αθλητριών όσο και της προπονήτριας τους. Οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και απέδειξαν ότι με συνεχή προσπάθεια και αποφασιστικότητα, μπορούν να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Προμηθέας Αμφιλοχίας συνεχίζει να επενδύει στη νέα γενιά αθλητριών, προωθώντας τις αξίες του αθλητισμού και ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή σε αγωνιστικές διοργανώσεις. Με τις επιτυχίες αυτές, ο σύλλογος επιβεβαιώνει τη θέση του ως ένα από τα πιο δυναμικά αθλητικά σωματεία της περιοχής.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για τις διακρίσεις τους και καλή συνέχεια στην αγωνιστική τους πορεία.

agrinionews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 203 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News