Σάββατο, 29η Ιουνίου 2024  8:00 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 18:52

Νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή του Αγρινίου – Τί άτομα ζητούνται

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΑΠΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ (απόφοιτος ΙΕΚ ή ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ή ΑΕΙ) με προϋπηρεσία στον κλάδο (κατά προτίμηση σε Λογιστικό γραφείο), για μόνιμη απασχόληση (αποδεκτή και η μερική), για ενημέρωση Διπλογραφικών βιβλίων και Μισθοδοσία.

Αποστολή βιογραφικών στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

*Μη αποδεκτή εργασία εξ΄αποστάσεως.

 

ΕΜΠΟΡΙΚΗ επιχείρηση με έδρα το Αγρίνιο και υποκατάστημα στη Λευκάδα ζητά 10 άτομα για εργασία για να επεκτείνει τα καταστήματά της. Συγκεκριμένα ζητούνται:

  • Λογιστές – Βοηθοί Λογιστών με γνώση και εμπειρία
  • Χειριστές μηχανημάτων έργου
  • Υπεύθυνος γραφείου κίνησης με εμπειρία σε αντίστοιχο πόστο
  • Μισθός ανάλογος των προσόντων

Αποστολή βιογραφικών στο παρακατω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ έμπειρος τεχνικός ηλεκτροσυγκολλητής argon για εργασία σε επιχείρηση στο Αγρίνιο. Τηλ. 2641091411.


Περισσότερες αγγελίες με θέσεις εργασίας στην Εφημερίδα «Αναγγελία»

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ πού θ’ αγοράσετε την Εφημερίδα «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ».

Βάλτε τη δική σας Μικρή Αγγελία μ’ ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 193 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία