Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  1:26 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Μαϊος 2024 18:06

Ιστορική Πρόκριση στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Στίβου ο Κώστας και Νίκος Σταμούλης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών και Γυναικών,  που θα πραγματοποιηθεί στις 7-12 Ιουνίου στη Ρώμη,  προκρίθηκαν ο Κώστας και Νίκος Σταμούλης.  Οι δύο δρομείς του ΓΑΣ Αγρινίου εξασφάλισαν την πρόκριση  στο αγώνισμα των 10000μ. .  Η επιτυχία αυτή αποτελεί  ένα σπουδαίο επίτευγμα αφού μετά από 40 χρόνια αγρινιώτης αθλητής μετέχει σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου συγχαίρουν τους δύο αθλητές , όπως και τον προπονητή τους Μπάμπη Ποσονίδη και εκφράζουν την περηφάνια και την  ικανοποίηση για την συνολική παρουσία του   ΓΑΣ Αγρινίου , αφού έχει καταφέρει να επιτελεί ένα σημαντικό αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο έχοντας  μια πολυπληθή ακαδημία , όπου προάγεται ο κλασικός αθλητισμός  και ένα αγωνιστικό τμήμα με σημαντικές  διακρίσεις που κατατάσσουν το σωματείο στην πρώτη θέση στο νόμο μας και στα καλύτερα στην Ελλάδα.

Διαβάστηκε 160 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Μαϊος 2024 18:28
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News