Σάββατο, 6η Ιουλίου 2024  10:55 μμ
Τρίτη, 28 Μαϊος 2024 22:05

Συμμετοχή και βράβευση του 1ου Νηπιαγωγείου Μεσολογγίου στο 10ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό από STEM Education

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο 10ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό από τη STEM Education συμμετείχε το 1ο Νηπιαγωγείο Μεσολογγίου. Η ανακοίνωση του:

Το 1ο κλασικό τμήμα του 1ου Νηπιαγωγείου Μεσολογγίου συμμετείχε για πρώτη φορά με τους εκπαιδευτικούς Συγγούνη Ιωάννα και Ρεμούνδο Ανδρέα με το έργο ” Η λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου πηγή ζωής και πολιτισμού” στο 10ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό από τη STEM Education με γενικό τίτλο” Μεσόγειος, Πηγή ζωής και Πολιτισμού” και κέρδισε στο 2ο Φεστιβάλ STEM & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής: ” Βραβείο Ολοκληρωμένης Αποτύπωσης Θέματος” και “Βραβείο Αξιοποίησης Ανακυκλώσιμων Υλικών”.

Η παρουσίαση έγινε το Σάββατο 25 Μαΐου στα Αρσάκεια Σχολεία Ιωαννίνων με συμμετοχή των ίδιων των παιδιών. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι καθώς τα τελευταία χρόνια ασχολούμαστε εντατικά με τον προγραμματισμό και την κωδικοποίηση προσφέροντας μοναδικές μαθησιακές εμπειρίες.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των μικρών μαθητών για την άψογη συνεργασία και ιδιαίτερα την κα Νικολέτα Τσουκαλά και το Nikoleta Tsoykala Language Schools για τη χορηγία τους για τα μπλουζάκια των μαθητών μας!

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 145 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News