Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:52 πμ
Τρίτη, 28 Μαϊος 2024 18:13

Αγρίνιο: Εισήγηση για κατάργηση της διπλής θέσης φορτοεκφόρτωσης στην οδό Σουλίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προσπάθεια να μπει μια τάξη στο άναρχο τοπίο που επικρατεί στην οδο Σουλίου στο Αγρίνιο και ειδικότερα στο τμήμα από την Ζωοδόχου Πηγής εως την πλατεία Χατζοπούλου, καταβάλει το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας του Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υιοθετηθεί ομόφωνα πρόταση του Συμβούλου Βασίλη Γιαννακόπουλου, ώστε να καταργηθεί μια θέση φορτοεκφόρτωσης. Ο δρόμος αυτός, έχει ένα «περίεργο προνόμιο» με δυο θέσεις φορτοεκφόρτωσης που βρίσκεται η μια απέναντι από την άλλη. Πρόταση είναι η μια θέση που θα καταργηθεί, να γίνει χώρος στάθμευσης δικύκλων μιας και  δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη σήμερα, με αποτέλεσμα τα δίκυκλα να παρκάρουν όπου βρουν οι κάτοχοί τους.

Ετσι, μπορεί να βρεθεί και μια λύση σε ένα άλλο πρόβλημα: Οτι ορισμένα δίκυκλα, χρησιμοποιούνται με «πονηρό» τρόπο για να καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων. Σε κάθε περίπτωση, στο συγκεκριμένο τμήμα της Σουλίου, καταγράφονται και άλλες αυθαιρεσίες με καταλήψεις πεζοδρομίων κλπ και για πρώτη φορά ίσως Σύμβουλοι της Κοινότητας Αγρινίου , προσπαθούν ώστε να βρεθεί μια λύση σε ένα μόνιμο πρόβλημα, όπου ορισμένοι συμπεριφέρονται με «ιδιοκτησιακή λογική» σε κοινόχρηστους χώρους.

parkarisma souliou (2)

parkarisma souliou (3)

parkarisma souliou (4)

parkarisma souliou (5)

parkarisma souliou (7)

parkarisma souliou (8)

parkarisma souliou (9)

parkarisma souliou (10)

parkarisma souliou (11)

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 193 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News