Σάββατο, 6η Ιουλίου 2024  10:43 μμ
Τρίτη, 28 Μαϊος 2024 14:22

Έτοιμη για την υποδοχή των λουόμενων η παραλία της Τουρλίδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εξέλιξη είναι στην πλαζ της Τουρλίδας στο Μεσολόγγι εργασίες από το δήμο Μεσολογγίου για τον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου και τη διαμόρφωση της παραλίας ώστε να υποδεχθεί τους λουόμενους.

Ήδη έχει «αποψιλωθεί» από χορτάρια το αλσύλλιο, έχει «στρωθεί» η άμμος της παραλίας και έγινε η τοποθέτηση αποδυτηρίων και ντουζιέρων.

Έτσι και σε συνδυασμό με τον σχεδόν ολοκληρωμένο δρόμο προς την πλαζ που μόνο κολακευτικά σχόλια αποσπά και τη λειτουργία του Μουσείου Άλατος, η παραλία της Τουρλίδας στο Μεσολόγγι αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για ντόπιους και επισκέπτες.

Η χαμηλού κόστους αυτή παρέμβαση, όπως και αυτή που έγινε στους πεζόδρομους με τον φωτισμό, του δήμου Μεσολογγίου θα επαναλάβουμε ότι «δείχνει» το δρόμο για το πως πρέπει να λειτουργούν οι υπηρεσίες του δήμου για τη διαμόρφωση μιας ελκυστικής εικόνας για την πόλη.

Τέλος σχετικά με την Τουρλίδα θα πρέπει να επισημανθεί ότι θα πρέπει έγκαιρα να υπάρξει σχεδιασμό για τη διαμόρφωση χώρων στάθμευσης ΙΧ και λεωφορείων ενόψει της θερινής περιόδου.

messolonghinews.gr



agrinionews.gr

Διαβάστηκε 166 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News