Σάββατο, 6η Ιουλίου 2024  9:52 μμ
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 23:14

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου ευχαριστεί τον Μητροπολίτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου ευχαριστούν τον Μητροπολίτη Δαμασκηνό για τη δωρεά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή και ενός εκτυπωτή laser. Το ευχαριστήριο: 

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου ευχαριστούν θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνό για την πατρική αγάπη, την ευγενική καλοσύνη και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για ενίσχυση του τεχνολογικού εξοπλισμού του σχολείου μας με τη δωρεά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή και ενός εκτυπωτή laser.

Η πολύτιμη προσφορά του τεχνολογικού αυτού εξοπλισμού θα διευκολύνει σημαντικά το εκπαιδευτικό μας έργο και θα βοηθήσει την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας και ευχόμαστε ο Θεός να σας χαρίζει δύναμη και φώτιση για τη συνέχιση της μεγάλης διακονίας σας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 218 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News