Δευτέρα, 17η Ιουνίου 2024  7:39 πμ
 
wm small
Σάββατο, 25 Μαϊος 2024 23:47

ΦΙΛΜΑ Αγρινίου: Επιτυχής ο πρώτος αγώνας Agrinio GP Cup (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο πρώτος αγώνας Agrinio GP Cup, στην πιστά Agrinio Raceway (στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου), στις 19/05/2024, από την ΦΙΛΜΑ Αγρινίου σε συνεργασία με την ΑΣΗ Ηράκλειου. Στον αγώνα συμμετείχαν 29 πληρώματα τα οποία αγωνίστηκαν σε τρεις κατηγορίες των δύο σκελών.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους αγωνιζόμενους που δήλωσαν συμμέτοχες στον αγώνα, στηρίζοντας έμπρακτα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. τους θεατές που έδωσαν το παρόν, δείχνοντας την αγάπη τους για τα motorsports.

-Την ΑΣΗ Ηράκλειου για την πολύτιμη συνεργασία της μαζί μας. την άψογη και εντυπωσιακή συντονίστρια του αγώνα κ. Αθηνά Ζώτου.

-Όλους τους χορηγούς μας που ενίσχυσαν τον αγώνα. τον κ. Κωνσταντίνο Τσέτσο για την παραχώρηση του ασθενοφόρου και του πληρώματος του καθώς και τον γιατρό του αγώνα κ. Γεώργιο Σώζο, που ήταν έτοιμοι να παράσχουν την βοήθεια τους αν χρειαζόταν.

-Τον δήμο Αγρινίου για την αμέριστη συνεργασία με την παραχώρηση του πυροσβεστικού οχήματος. με την παρουσία του μας τίμησε ο δήμαρχος του Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου και τον ευχαριστούμε. τα χαμογελά όλων στο τέλος του αγώνα, ήταν η ανταμοιβή μας και ο λόγος να ξεχάσουμε την μεγάλη κούραση, που μόνο όσοι έχουν ασχοληθεί με διοργανώσεις γνωρίζουν.

Το 2ο gp cup Αγρινίου θα είναι ακόμη καλύτερο, ακόμη μεγαλύτερο! είμαστε έτοιμοι να αξιολογήσουμε με την βοήθεια όλων τυχόν αστοχίες η παραλείψεις που έγιναν στην οργάνωση και κατά την διεξαγωγή του αγώνα ανανεώνουμε μαζί σας ραντεβού τον Σεπτέμβριο 2024».

Τα αποτελέσματα:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 219 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.