Κυριακή, 21η Ιουλίου 2024  9:37 πμ
Τρίτη, 21 Μαϊος 2024 14:32

Δήμος Αγρινίου: Προσλήψεις -χωρίς πτυχίο- για ένα χρόνο- Οι ειδικότητες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Αγρινίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών ατόμων για την υλοποίηση υποέργου.

Οι θέσεις απευθύνονται σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, δηλαδή σε υποψήφιους που δε διαθέτουν κάποιο πτυχίο, υπογράφοντας ετήσιες συμβάσεις εργασίας (ΑΣΕΠ ΣΟΧ).

Σημειώνεται πως το νέο προσωπικό θα εργαστεί για τη στελέχωση της δομής «Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Δήμου Αγρινίου».

Οι ειδικότητες

Οι ζητούμενες ειδικότητες είναι οι εξής:

  • ΔΕ Φυλάκων – 1 θέση
  • ΔΕ Νυχτοφυλάκων – 1 θέση
  • ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων – 1 θέση

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 12 και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Δήμος Αγρινίου, ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 10 ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΚ 301 31, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών υπόψιν κας Φελέκη Βασιλικής (τηλ. επικοινωνίας: 26413 60420).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 241 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία