Δευτέρα, 17η Ιουνίου 2024  3:34 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 14:56

Συνάντηση Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρου Διαμαντόπουλου με τον επικεφαλής της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνάντηση με τον επικεφαλής της «Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών» και Υποψήφιο Πρόεδρο του Τεχνικού Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ελλάδας-Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας, κ. Δημήτρη Κανάτα, καθώς και υποψήφιους του συνδυασμού, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος σήμερα Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024, στο Δημαρχείο.

Κατά τη συνάντηση δόθηκε η ευκαιρία στους μηχανικούς που συμμετέχουν στις εκλογές του κλάδου τους, την προσεχή Κυριακή, 19 Μαΐου, να θέσουν υπόψη του Δημάρχου κ. Διαμαντόπουλου τις θέσεις της παράταξής τους που αφορούν στην ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας, στην ενίσχυση του επιστημονικού υπόβαθρου της περιοχής και στην ανάδειξη σε κεντρικό επίπεδο ζητημάτων που αφορούν το σύνολο της Αιτωλοακαρνανίας.

Διαβάστηκε 352 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 19:42
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.