Τετάρτη, 15η Μαίου 2024  12:01 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 13:54

Μνημόνιο Συνεργασίας ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας - Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφτηκε μεταξύ του ΤΕΕ Αιτωλoκαρνανίας και του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», σήμερα 29/4/2024, αναγνωρίζοντας αφενός μεν την ανάγκη για βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» στα άτομα με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες, αφετέρου δε την ανάδειξη του θεσμικού ρόλου του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, ως τεχνικού συμβούλου της Πολιτείας, που στέκεται δίπλα σε φορείς που επιτελούν κοινωνικό έργο.

Όπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου, το Μνημόνιο Συνεργασίας εστιάζει στην τεχνική υποστήριξη με την σύνταξη τεχνικών εκθέσεων και περιγραφών για τη συντήρηση και ενεργειακή αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο.

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου κύριο Λίνο Μπλέτσα και τη Διοικούσα Επιτροπή του για την συνεργασία.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 238 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.