Τετάρτη, 15η Μαίου 2024  7:40 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 12:51

Ευχαριστήριο προς στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και λίγες σκόρπιες σκέψεις.

Πριν 3 εβδομάδες , την Κυριακή 7 Απριλίου , χρειάστηκε να δώσω την πιο σκληρή μάχη για τη ζωή μου.

Σήμερα είμαι στα πόδια μου ανάμεσα στους αγαπημένους μου και ευτυχώς χωρίς συνέπειες στην υγεία μου. Για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα μόχθησαν και πάλεψαν εργαζόμενοι υγειονομικοί από πολλά τμήματα του νοσοκομείου Αγρινίου.

Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, η Μονάδα Εντατικής θεραπείας , η Μονάδα Αιμοκάθαρσης , η Παθολογική κλινική, το σύνολο των Εργαστηρίων, οι φυσιοθεραπεύτριες, οι τραυματιοφορείς και πιθανά και άλλοι που ξεχνάω.

Τους χρωστάω αυτό που δεν αγοράζεται. Όλοι αυτοί είτε ήταν μόνιμο προσωπικό , είτε συμβασιούχοι λίγων μηνών, δουλεύουν στο όριο της εργασιακής εξουθένωσης αφού είναι πολύ λίγοι μπροστά στο έργο που απαιτείται να παρέχουν.

Όσοι δε είναι σε φάση σύμβασης ή πρακτικής έχουν ήδη έτοιμες τις βαλίτσες τους για να δουλέψουν στο εξωτερικό .

Μιλάμε για τον ανθό της επιστημονικής νεότητας που χιλιάδες οικογένειες σε όλη τη χώρα γονατίζουν οικονομικά για να τον δουν να «δέσει και να ανθίσει» ώστε στο τέλος να φύγει εκτός της πατρίδας του και να δουλέψει για κάποιους που δεν επένδυσαν ούτε ευρώ για αυτούς .

Όλοι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι τα νοσοκομεία είναι οι χώροι που γεννιέται η ζωή, που θεραπεύεται η αρρώστια, αλλά και που μας παίρνει ο θάνατος.

Παλέψτε λοιπόν για καλύτερα, πληρέστερα , και τίμια χρηματοδοτούμενα νοσοκομεία, με δίκαιες αμοιβές για το σύνολο των εργαζομένων. Είναι τμήμα των σπιτιών μας, πληρωμένα από τους φόρους μας, δημόσια περιουσία.

Μη πετροβολάμε το μοναδικό δέντρο του κάμπου επειδή δεν έφτασε κάποια στιγμή ο ίσκιος του για εμάς. Φροντίστε το, ποτίστε το, προστατέψτε το.

ΥΓ : Ένα πελώριο ευχαριστώ:

στην παθολόγο Μανιά Ελένη, στον ειδικευόμενο της Σπύρο Γραϊδη, στους καρδιολόγους Μίνου Θεοφάνη, Νίκο Ντόκα, στους νοσηλευτές/τριες των επειγόντων Ευαγγελία Δαλιάννη, Χρηστάκη Βασιλική, Χασκή Ευγενία, Νίκο Δρέλια

στον ακτινολόγο Μοίρη Κώστα μαζί με τον συνεργάτη του τεχνολόγο Μαχαλιώτη Βαγγέλη, στην αναισθησιολόγο Καλουδιώτη Μαρία μαζί με τον ειδικευόμενο της Αγγελόπουλο Παναγιώτη και στις νοσηλεύτριες τους Καδούλα Νεκταρία και Κωνσταντίνου Αθηνά,στους γιατρούς της ΜΕΘ Βλάχο Ματθαίο, Πολίτη Στέλλα και στον Γιαννιώτη ιατρό Θανάση Παπαθανασίου που έρχεται και προσφέρει τις υπηρεσίες του μαζί με άλλους συναδέλφους του με εντέλλεσθε, στην προϊσταμένη και στην υπεύθυνη της ΜΕΘ Ντίνα Κούση, Βάσω Αλεξανδρή καθώς και στους νοσηλευτές/τριες Παπαθωμά Χριστίνα, Βενέρη Κων/νο, Μαρούκα Σταματία, Αθανασοπούλου Ευφροσύνη, Καλαμπαλίκη Μαρία, Καψάλη Παρασκευή, Μπακούρα Αναστασία, Αυδή Μαρία, Στυλιαρά Σταυρούλα, Αναστασίου Ευθυμία καθώς και στις βοηθούς Γιάννα Γρίβα, Γεωργία Πανουργιά

στην διευθυντήρια της ΜΤΝ Σαββιδάκη Ειρήνη μαζί με τον Δάτσικα Δημήτριο και στον γενικό ιατρό της Μονάδος Ζωγανά Κώστα καθώς και στον προϊστάμενο της Τζουμερκιώτη Σταύρο στην υπεύθυνη Μπλαχούρη Αγαθή με τους νοσηλευτές, Μπαζίνα Δήμητρα, Φλώτσιου Βασιλική, Παπαροϊδάμη Βασιλική, Κραμποκούκη Αναστασία, Μιχαλοπούλου Μαρία, Καραχρήστου Αγγελική, Πανοπούλου Γεωργία, Καλοσπύρος Αθανάσιος, Μπισμπίκης Κων/νος, Τσιτσιβού Μαρία, Μπέκου Θεοδώρα,

στους παθολόγους Καρυδά Εύη, Δαμάλα Βάσω, Διαμαντή Μαίρη, στην προϊσταμένη της παθολογικής Σινάνη Γεωργία, στην υπεύθυνη Βιργινία Μάλιου, στις νοσηλεύτριες Χρόνη Αγλαΐα, Σαμαντά Σπυριδούλα, Μουμουγιάννη Αλίκη, Τσώλου Χριστίνα, Κολοβού Βικτωρία, Πεσλή Μάρθα, Κολώνια Ειρήνη, Καζάκου Αθανασία, Μπακογιάννη Σπυριδούλα, Μυτάκη Αγγελική, Λιανού Γεωργία, Δημάκη Αγλαΐα, Κουτρουμάνου Γεωργία, Μάρκου Πολυξένη, Μακροζαχοπούλου Ιωάννα, Μόσχου Αμαλία, Δημητροπούλου Σοφία, Χαλιμούρδα Δήμητρα, Τσινιά Κων/να, Πέπα Σανιέ

την φυσιοθεραπεύτρια Χρηστάκη Αλεξάνδρα

και σε όσες και όσους ενδεχομένως έχω ξεχάσει

Νείλας Γιάννης

Νευρολόγος

Διαβάστηκε 272 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.