Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  4:49 μμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 10:31

Μήνυμα στήριξης της τοπικής μας αγοράς απο τον "Σύλλογο Εμπόρων & Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η φετινή εορταστική περίοδος του Πάσχα ξεκινά σε λίγες μέρες και οι επιχειρήσεις της τοπικής μας αγοράς είναι έτοιμες να υποδεχθούν και να εξυπηρετήσουν τις φίλες και φίλους καταναλωτές.

Ο Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου έχει έγκαιρα ανακοινώσει το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο ενημερώνοντας τόσο τους συναδέλφους εμπόρους ,όσο και τους φίλους καταναλωτές και το οποίο ξεκινά από την Κυριακή των Βαίων 28 Απριλίου 2024 με ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ από 11.00 π.μ έως 15.00 μ.μ  και το οποίο θα συνεχιστεί την Μεγάλη Εβδομάδα σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Με αφορμή τη φετινή εορταστική περίοδο ο Σύλλογος μας θέλει να καλέσει όλες και όλους τους φίλους καταναλωτές και να τους ζητήσει να  ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, των δικών μας ανθρώπων σε μια δύσκολη περίοδο για την αγορά, στηρίζοντας έτσι την τοπική μας οικονομία, την απασχόληση, την κοινωνική συνοχή.

ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Για την προσωρινή Διοικούσα επιτροπή


Ο Πρόεδρος                                                Ο Γεν . Γραμματέας

  

Κωστίκογλου Σωκράτης                            Γιοπάνος Ιωάννης

Διαβάστηκε 181 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.