Κυριακή, 26η Μαίου 2024  9:36 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 20:19

Ευχαριστήριο της Προϊσταμένης του Κτηματολογίου Μεσολογγίου προς τους Δήμους Μεσολογγίου και Ναυπακτίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Προϊσταμένη του Κτηματολογικού Γραφείου Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα του Υποκαταστήματος Μεσολογγίου Ευαγγελία Κανδρή- Ζωγράφου συνέταξε και έδωσε στην δημοσιότητα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους Δήμους Μεσολογγίου και Ναυπακτίας.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο:

Εκφράζω τις θερμότατες ευχαριστίες μου προς τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου  κύριο Σπύρο Διαμαντόπουλο και  τον  Γενικό  Γραμματέα του Δήμου κύριο Ντίνο Γιαννόπουλο, για την αμεσότατη ανταπόκρισή τους στο αίτημά μου να αναλάβει  ο Δήμος Μεσολογγίου τη μεταφορά από τον Αστακό  στο Νεοχώρι του Αρχείου του καταργηθέντος Υποθηκοφυλακείου Αστακού, λόγω της ένταξής του στο Ελληνικό Κτηματολόγιο και υπαγόμενου πλέον στην αρμοδιότητα του Υποκαταστήματος Μεσολογγίου και για την όλη υποστήριξή τους, καθώς και τον Αντιδήμαρχο κύριο Ιωάννη Πασπαλιάρη, για την υλοποίηση της μεταφοράς.

Ευχαριστώ δε ιδιαιτέρως και συγχαίρω τους υπαλλήλους του Δήμου κυρίους Χρήστο Κουφό, Γεώργιο Κολώνια και Ιωάννη Μουρελάτο για την οργανωτικότητα και την αμέριστη βοήθειά τους, καθώς εκτός από την φορτοεκφόρτωση, τοποθέτησαν τα βιβλία και τους τόμους του Αρχείου στα ράφια με μοναδικό ζήλο. 

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τις πιο εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς τον αγαπητό φίλο και συνάδελφο Δήμαρχο Ναυπακτίας κύριο Βασίλη Γκίζα ο οποίος με έκδηλη προθυμία αποδέχτηκε το αίτημά μου, να αναλάβει ο Δήμος Ναυπακτίας τη μεταφορά από τη Ναύπακτο στο Μεσολόγγι των Αρχείων των καταργούμενων Υποθηκοφυλακείων Αποδοτίας (Άνω Χώρας) και Προσχίου – Πλατάνου - Πυλλήνης, λόγω της ένταξής τους στο Ελληνικό Κτηματολόγιο, καθώς και τον Αντιδήμαρχο κύριο Θωμά Κοτρωνιά για την οργάνωση και την υλοποίηση της μεταφοράς. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και συγχαρητήρια οφείλονται  στους υπαλλήλους του Δήμου κυρία Ευθυμία Παίξου και τους κυρίους Νίκο Πελέκη, Βασίλη Γούλα, Κωνσταντίνο Δούνη και Σπύρο Ντέτσικα οι οποίοι άοκνα και με περισσή προσοχή και φροντίδα διεκπεραίωσαν  τη δύσκολη μεταφορά και όχι μόνο, αφού τοποθέτησαν και τα βιβλία στα ράφια. 

Πραγματικά, τα άμεσα αντανακλαστικά των Δημάρχων Ι.Π. Μεσολογγίου και Ναυπακτίας, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και των αρμοδίων Αντιδημάρχων ως προς την ανάληψη και τον προγραμματισμό της μεταφοράς των Αρχείων και η καθ’ όλα άρτια και αποτελεσματική υλοποίηση από τους ευγενέστατους και προθυμότατους υπαλλήλους και των δύο Δήμων αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα του έργου που επιτελείται σε αυτούς.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 198 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.