Δευτέρα, 27η Μαίου 2024  10:10 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 20:33

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι υδάτων σε παραλίες της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με δεδομένες τις καιρικές συνθήκες που ευνοούν την κολύμβηση και την επισκεψιμότητα ακτών και παραλιών, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Υγιεινής Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ξεκίνησε την υγειονομική αναγνώριση των θαλάσσιων ακτών κολύμβησης.

Μέχρι και σήμερα  οι υπηρεσίες  της ΠΔΕ έχουν προβεί στη δειγματοληψία των θαλάσσιων υδάτων των πιο κεντρικών ακτών των Δημοτικών Ενοτήτων,  Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Αστακού, Αλυζίας και Αμφιλοχίας.

Η διαδικασία αυτή, που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία, εκκίνησε φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη φορά και αναμένεται να συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου με τακτικούς και έκτακτους ελέγχους. Στόχος των υπηρεσιών της ΠΔΕ είναι η διασφάλιση της ποιότητας των υδάτων της Αιτωλοακαρνανίας έτσι ώστε να της απολαμβάνουν ασφαλώς κάτοικοι και επισκέπτες.

Διαβάστηκε 440 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.