Τρίτη, 21η Μαίου 2024  7:31 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 15:06

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου είχαν τα μέλη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών. Τα μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν την Διοικητική Επιτροπή για την πτωτική πορεία που παρατηρείται στην τοπική μας  αγορά  και ειδικότερα τους τελευταίους έξι μήνες και τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι όπως , την έλλειψη ρευστότητας στις επιχειρήσεις  τους , τα αυξημένα λειτουργικά έξοδα, την ακρίβεια που εξακολουθεί να υπάρχει στον κλάδο των τροφίμων που επηρεάζει άμεσα το διαθέσιμο εισόδημα των καταναλωτών, τον άδικο τρόπο αντικειμενικής  φορολόγησης των ατομικών επιχειρήσεων με το νέο σύστημα ,την αδυναμία πρόσβασης στον τραπεζικό δανεισμό, τα προβλήματα που ακόμη υπάρχουν με την διασύνδεση των ταμειακών μηχανών και με την ψηφιακή κάρτα εργασίας και τον γενικότερο προβληματισμό που επικρατεί ανάμεσα στους συναδέλφους για την επόμενη μέρα στην αγορά.

Διαβάστηκε 193 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.