Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  8:57 μμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 23:10

Αυτή είναι η συνήθεια που κρατάει τα ζευγάρια αγαπημένα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια έρευνα του Marriage Foundation που πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία αποκάλυψε τη συνήθεια που πρέπει να υιοθετήσουν όσα ζευγάρια θέλουν να είναι ευτυχισμένα.

Πιο αναλυτικά η συγκεκριμένη έρευνα αναφέρει πως τα ζευγάρια που τρώνε μαζί, τείνουν να είναι πιο αγαπημένα από τα υπόλοιπα. Δεν είναι και τόσο περίεργο αν το καλοσκεφτείς, μιας και εκτός του ότι απολαμβάνετε μαζί το φαγητό (και κλέβετε μπουκιές ο ένας από τον άλλο), έχετε χρόνο να συζητήσετε και να έρθετε σε επαφή – μην ξεχνάμε ότι ένα από τα καίρια προβλήματα των ημερών μας, είναι η επικοινωνία.

Η έρευνα αναφέρει ότι το 67% των ζευγαριών που τρώνε μαζί αναφέρουν πως βρίσκονται σε ευτυχισμένη σχέση, ενώ το 74% των ίδιων, σημειώνει πως όταν τρώει μαζί με το ταίρι του εκτιμάει περισσότερο και το φαγητό σαν εμπειρία. Και όσο να ‘ναι αυτό δεν το λες και λίγο.

Παρότι είμαστε πάνω από τα κινητά, το ινστιτούτο αναφέρει πως μόλις το 14% των παντρεμένων ζευγαριών ασχολείται με το smartphone του την ώρα που τρώνε μαζί, μιας και βρίσκουν πιο ικανοποιητικό το να μοιράζονται την στιγμή με τον/την σύντροφό τους. Και αυτά είναι ενθαρρυντικά νέα αν σκεφτείς ότι οι κάτω των 25 ετών ζουν κυριολεκτικά πάνω από το κινητό.

pronews.gr

Διαβάστηκε 947 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.