Κυριακή, 26η Μαίου 2024  9:49 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 19:19

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» συμπολίτισσας σε γιατρούς του Νοσοκομείου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δημόσιες ευχαριστίες σε ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αγρινίου εκφράζει η κα Βούλα Μπουγά- Κορκολιού, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, η οποία και νοσηλεύθηκε έπειτα από επέμβαση στο γόνατό της.

«Θέλω να εξάρω και να επισημάνω πέραν της επιστημονικότητας, την αντιμετώπιση την ανθρώπινη διάσταση και εμπιστοσύνη που με περιέβαλαν, με την όλη συμπεριφορά τους, οικειότητα, ενδιαφέρον, θα τολμούσα να πω και την αγάπη εκ των οποίων αντλούσα μεγάλη δύναμη, θάρρος και αισιοδοξία», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Το ευχαριστήριο αναλυτικά παρακάτω:

«Ευχαριστώ!

Όσο μπορείς…

Κι αν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην της εξευτελίζεις μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου, με στες πολλές κινήσεις και ομιλίες.

Μην την εξευτελίζεις πρααίνοντας την γυρίζον όντας συχνά και εκθέτοντας την στων σχέσεων και των συναναστροφών την καθημερινών ανοησία, ως που να γίνει σα μια ξένη φορτική.

Κ. Καβάφης, 1913.

Πάντα επίκαιρος και διαχρονικός ο Αλεξανδρινός μιας ποιητής .Και…το ως  άνω μικρό αλλά με νόημα ποίημα αφορά και υλοποιείται από τον  Δ/ντη της Ορθοπεδικής κλινικής του Γ.Ν. Αγρινίου κ. Παφύλα Δημήτρη και τους αξιόλογους συναδέλφους και συνεργάτες του Χαράλαμπο Ρώσσα, Ιουλιανό Ρώσση και την έμπειρο αναισθησιολόγο κ. Ντορικα Ταμπρατζή και τις αντίστοιχες ομάδες τους.

Πέρα και πάνω από τις σημερινές συνθήκες, καταστάσεις, δυσκολίες και προκλήσεις….στάθηκαν όρθιοι με αξιοπρέπεια και ήθος.

Και εξηγούμαι: Πριν από ένα μήνα περίπου εισήχθη στην Ορθοπεδική κλινική του Γ.Ν. Αγρινίου για Ορθοπεδική επέμβαση στο αριστερό γόνατο, από τον Δ/ντη της κλινικής και τους συνεργάτες που προανέφερα.

Θέλω να εξάρω και να επισημάνω πέραν της επιστημονικότητας, την αντιμετώπιση την ανθρώπινη διάσταση και εμπιστοσύνη που με περιέβαλαν, με την όλη συμπεριφορά τους, οικειότητα, ενδιαφέρον, θα τολμούσα να πω και την αγάπη εκ των οποίων αντλούσα μεγάλη δύναμη, θάρρος και αισιοδοξία.

Μπαίνοντας στο χειρουργείο και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, επικρατούσε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και σεβασμού.

Με το ξεκινάμε και καλή επιτυχία, αφέθηκα με εμπιστοσύνη στα χέρια τους. Τελειώνοντας ένα ζεστό αυθόρμητο, ειλικρινές χειροκρότημα απ’ όλους με γέμισε χαρά, θάρρος αισιοδοξία για την συνέχεια.

Η ίδια αντιμετώπιση και στη συνέχεια κατά την διάρκεια της παραμονής μου μετεγχειρητικά στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Συχνές επισκέψεις των γιατρών και ενδιαφέρον για την πορεία.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφέρω και να τονίσω την εξίσου ειλικρινή και επιστημονική φροντίδα του νοσηλευτικού προσωπικού.

Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω όλους για την προθυμία, ενδιαφέρον και…. αγάπη που έδειξαν στην δοκιμασία μου. Σας ευχαριστώ όλους.

Με εκτίμηση,

Βούλα Μπουγά- Κορκολιού
Συν/χος Εκπ/κος.
Αγρίνιο Απρίλης 2024»

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 247 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.