Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  5:26 πμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 18:00

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο και όχι μόνο (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πού θα στείλετε βιογραφικό

Δεκάδες θέσεις εργασίας είναι ανοιχτές αυτό το διάστημα στο Αγρίνιο και όχι μόνο. Εταιρείες, γραφεία, ξενοδοχεία και επιχειρήσεις/καταστήματα αναζητούν προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων. Διαβάστε ενδεικτικά κάποιες μικρές αγγελίες με διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Τις υπόλοιπες αγγελίες θα τις βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία», που κυκλοφορεί στα περίπτερα.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ χειριστής κλαρκ για εργασία στην εταιρεία «Ανακύκλωση» Αγρινίου για μόνιμη απασχόληση. Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Τηλ. 6936600198.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ μαγείρισσα – καμαριέρα σε κατάλυμα στην Άνω Χώρα ορεινής Ναυπακτίας. Τηλ. 6951817322.


ΑΠΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ στο Αγρίνιο, ζητείται ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ με απαραίτητη προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών (3) ετών στον κλάδο για μόνιμη και πλήρη απασχόληση.

Μισθός άνω των 800€ (συζητήσιμος ανάλογα των προσόντων).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ:

  • Ενημέρωση Διπλογραφικών Βιβλίων
  • Άριστες γνώσεις μισθοδοσίας
  • Απόλυτη εξοικείωση με το σύστημα MYDATA
  • Σύνταξη Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος

Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ ψυκτικός για μόνιμη εργασία στο Αγρίνιο. Τηλ. 6973 055785, κ. Βασίλης.


Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΑΛΦΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝ/ΠΗ Ι.Κ.Ε.» ζητεί Οδηγούς (προϋπηρεσία απαραίτητη – επαγγελματικό δίπλωμα) για φορτηγά τεσσάρων αξόνων χωματουργικά καθώς και Εργοδηγούς Εργοταξίου (προϋπηρεσία απαραίτητη) για το εργοτάξιο Αλευράδας. Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Τσιτσομήτσος Σωκράτης. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6988785551.


Η ALUXAL Karachalios αναζητά γυναίκα υπάλληλο γραφείου, μεταξύ 25-35 ετών, με απαραίτητα προσόντα: πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Διοίκησης και Οικονομίας ή Μηχανολόγων Μηχανικών, ψηφιακές δεξιότητες (Microsoft Office) και άριστη γνώση αγγλικών. Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ τεχνίτης και βοηθός τεχνίτη για κατασκευές αλουμινίου στο Αγρίνιο, με πολύ καλές αποδοχές. Βιογραφικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 6972893111.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ μόνιμο και έμπειρο προσωπικό για θέσεις bar και θέσεις service, στην καφετέρια Chez Melie στο Αγρίνιο. Τηλ. 2641053339 και 6971843739.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος γραφείου, από 23 έως 35 ετών, για να στελεχώσει το τμήμα μελέτης – σχεδιασμού και κοστολόγησης έργων, σε επιχείρηση αλουμινοκατασκευών στο Αγρίνιο. Η θέση εργασίας αφορά σε γραμματειακή υποστήριξη. Επιθυμητή η καλή εξοικείωση με τους υπολογιστές. Βιογραφικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Η Εταιρεία Διανομών Στρεμμένος ΕΠΕ ζητά να προσλάβει άμεσα άτομο, για να στελεχώσει την θέση: ΟΔΗΓΟ / ΔΙΑΝΟΜΕΑ, με έδρα το Αγρίνιο, για κάλυψη πελατών (Super Market, Mini Market, Καταστήματα ψιλικών, τουριστικών σημείων κ.α.) Δυτικής Ελλάδας.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Απόφοιτος Λυκείου (απαραίτητη προϋπόθεση).
  • Ηλικία μέχρι 33 ετών.
  • Γνώση Η/Υ.
  • Προϋπηρεσία 2 ετών σε ανάλογη θέση.
  • Δίπλωμα οδήγησης Γ και άνω (απαραίτητη προϋπόθεση).
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
  • Θέληση για μάθηση και ικανότητα εξέλιξης.

Η εταιρεία προσφέρει:

  • Προοπτικές εξέλιξης σ’ ένα δυναμικό χώρο.
  • Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με συνεχή εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ βοηθός λογιστή για εξαήμερη εργασία με άριστη γνώση ERP και Excel. Βιογραφικά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ σεφ – μάγειρας για εργασία σε εστιατόριο στην Λευκάδα (Άγιος Νικήτας) για θερινή σεζόν (5 μήνες). Αμοιβή κατόπιν συζήτησης. Τηλ. 6974495664 (κ. Σπύρος).


ΖΗΤΕΙΤΑΙ καθηγήτρια / καθηγητής Ισπανικών για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Salmas Edu Training. Διευθύνσεις και τηλέφωνα επικοινωνίας: Γρίβα και Χαβέλα 9, τηλ. 26410 44264. Αγίας Βαρβάρας 31 και Δελφών, τηλ. 26410 58218. E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ σερβιτόροι-σερβιτόρες και βοηθός σερβιτόρου για επιχείρηση του Αγρινίου. Αποστείλετε βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 26410 26001, μεταξύ 13:00-17:00.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ οδηγός από την περιοχή του Αγρινίου με δίπλωμα 3ής κατηγορίας και ΠΕΙ για Κατασκευαστική Εταιρεία έργων δρόμων. Να μπορεί να κάνει ταξίδια και να διανυκτερεύει εκτός, όταν και αν χρειάζεται. Παρέχονται μισθός και ένσημα βαρέα και ανθυγιεινά, όπως και μεταφορά προς την εργασία και από την εργασία στην έδρα του. Full time εργασία. Ώρες επικοινωνίας, Δευτέρα με Παρασκευή, 10:00-14:00 στο τηλέφωνο 6970 980901 και αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ San Giorgio στην Κεφαλονιά ζητά καθαρίστριες από 15/04/2024 έως 01/10/2024. Συμπεριλαμβάνεται Διαμονή και Διατροφή. Τηλ. Επικοινωνίας 6944462979. email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΚΕΝΤΡΟ Λογοθεραπείας στο Αγρίνιο ζητάει εργοθεραπευτή / εργοθεραπεύτρια και λογοθεραπευτή / λογοθεραπεύτρια. Από μερική έως και πλήρη απασχόληση. Κατά προτίμηση με προϋπηρεσία (κυρίως σε παιδιατρικό πληθυσμό) και με μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Εργασία από Σεπτέμβριο του 2024. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2641029626 και 6974319127.


ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ επιχείρηση στη Νεάπολη Αγρινίου προσλαμβάνει:

  1. Βοηθό χειριστή φορτωτή για εργασία εντός επιχείρησης
  2. Χειριστή κλαρκ για τον χώρο παραγωγής
  3. Υπεύθυνο γραμμής παραγωγής

Εργασία μόνιμη 5μερη, ωράριο 8.00-16.00, με ικανοποιητικές αποδοχές. Αποστολή βιογραφικών στο e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ έμπειροι επαγγελματίες: ψήστης και τυλιχτής για σταθερή και μόνιμη εργασία σε ψητοπωλείο στο Αγρίνιο. Τηλ. 2641 100390, ώρες επικοινωνίας: 8:00-14:00. Ή στείλτε βιογραφικό στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ στο Αγρίνιο αναζητάει δύο άτομα για εργασία:

  • 1) Άτομο με γνώσεις Μανικιούρ (ημιμόνιμο, gel, acrygel) – Πεντικιούρ (θεραπευτικό), γνώσεις αποτρίχωσης με κερί, υπηρεσίες προσώπου και σώματος.
  • 2) Άτομο με γνώσεις για μηχανήματα προσώπου και σώματος. Απαραίτητο να έχει πτυχίο ΙΕΚ ή ΤΕΙ στον τομέα αισθητικής ή νοσηλευτικής, προϋπηρεσία 2 ετών, να είναι ευγενική και να έχει όρεξη για νέες γνώσεις.

Φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Αποστολή βιογραφικών (με φωτογραφία) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Η FAMILY BAKERY My Cookies West Greece 1909, που εδρεύει στο 6ο χλμ. Ε.Ο. Αγρινίου – Αντιρρίου, αναζητεί άτομα για πλήρη εργασία στις εξής ειδικότητες:

  • Υπεύθυνο ζαχαροπλαστικής και κουλουροποιΐας, χειριστής για κουλουρομηχανές Polin
  • Βοηθούς παραγωγής για γλυκίσματα (γυναίκες ή άντρες)
  • Οδηγό Β΄ Κατηγορίας και βοηθό συσκευασίας / αποθηκάριο

Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 2641050802.


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* στη Βασιλική Λευκάδας ζητά προσωπικό για την καλοκαιρινή σεζόν. Παρέχεται διαμονή, διατροφή, ασφάλιση. Ειδικότητες: ρεσεψιόν (πρωινή/βραδινή), μάγειρας, σέρβις, μπουφέ, καθαρίστρια, αισθητικός. Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ οδηγοί με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας καθώς και οδηγοί με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας, άνω των 45 ετών, μακροχρόνια άνεργοι ή μη, έχοντας τελειώσει τη βασική σχολική εκπαίδευση (Λύκειο) για εργασία πλήρους απασχόλησης, μέσω προγράμματος ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ). Τηλ. 6983505252. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ οδηγός με επαγγελματικό δίπλωμα και δίπλωμα χρήστη χειριστή γερανού, για εργασία σε επιχείρηση του Αγρινίου. Τηλ. 6974998350.


Περισσότερες αγγελίες με θέσεις εργασίας στην Εφημερίδα «Αναγγελία»

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ πού θ’ αγοράσετε την Εφημερίδα «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ».

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 332 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία