Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  2:25 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 23:06

Μεγάλη δωρεά σε σχολείο του Αγρινίου από εταιρεία που δρομολογεί ενεργειακά έργα στην περιοχή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μεγάλη χορηγία σε σχολείο της περιοχής του Αγρινίου προχωρά εταιρεία που εμπλέκεται σε μεγάλα ενεργειακά έργα στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο λόγος για την «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ» που δρομολογεί το έργο της αντλησιοταμίευσης στον Βάλτο και η οποία θα διαθέσει 20.000 ευρώ για την αντικατάσταση /επισκευή του ασφαλτοστρωμένου δαπέδου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης.

Η εταιρεία ανταποκρίθηκε στο αίτημα του σχολείου και από την πλευρά του ο δήμος Αγρινίου αποδέχθηκε τη δωρεά ενώ την επίβλεψη της εκτέλεσης των εργασιών θα έχει η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του

Σημειωτέον πως η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉ έχει πολλά σχέδια για την Αιτωλοακαρνανία, ακόμη και για πλωτά φωτοβολταϊκά στις λίμνες Στράτου και Καστρακίου.  Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το γεγονός πως δημοσιεύθηκαν στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο (ΗΠΜ) του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, οι Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) τους.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 369 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.