Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  4:18 πμ
 
wm small
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 09:25

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αυλαία του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Στέλιος Κίτσιου παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης κι αποκλείστηκε από την αποστολή της αναμέτρησης.

Ο νεαρός Έλληνας διεθνής αμυντικός αισθανόταν έντονες στομαχικές διαταραχές κι αδυναμία, δεν προπονήθηκε και δε θα είναι στη διάθεση τουΒλάνταν Ίβιτς . Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, δηλαδή, μετρά πλέον μείον δύο παίκτες στα άκρα της άμυνας, καθώς ο Μάριν Λέοβατς είναι τιμωρημένος.

Από εκεί και πέρα, η τελευταία προπόνηση στην Τούμπα είχε και πάλι στόχευση στην τακτική, την κυκλοφορία της μπάλας και, βέβαια, την εκμετάλλευση και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για την πρεμιέρα της Super League και είναι οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Γιαννούλης , Μάτος , Τζαβέλλας , Βαρέλα , Κρέσπο ,Κάνιας , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Μυστακίδης , Κάμπος ,Ροντρίγκες , Αθανασιάδης , Περέιρα , Κουλούρης .

Διαβάστηκε 1100 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.