Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  10:52 μμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 19:11

Μαρκόφσκι: «Θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία, το αξίζουμε»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γενικός αρχηγός του Παναιτωλικού, Μάρκο Μαρκόφσκι.

Ο Σέρβος μίλησε για τον ημιτελικό με τον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είχα πει πως ο Αρης θα έχει πίεση μεγαλύτερη από το πρώτο παιχνίδι, φάνηκε και το καταλάβαμε πως παρότι το γήπεδο ήταν γεμάτο, ο κόσμος ήταν αγχωμένος όπως και οι παίκτες. Σταθήκαμε καλά, μας έλειψε ένα γκολ. Δεν έχουμε καταφέρει να σκοράρουμε κόντρα στον Αρη φέτος. Μαζί με τον ΠΑΣ είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν βάλαμε γκολ. Ο Άρης ήταν πιο ουσιαστικός και πήρε το εισιτήριο. Συγχαρητήρια στον Αρη, εμείς μείναμε με το “αχ” και το είπαμε στη φάση του Μπρούνο Ντουάρτε. Πεταχτήκαμε όλοι, περιμέναμε να μπει μέσα η μπάλα. Και οι δύο ομάδες έδειξαν πως δέχονται πολύ δύσκολα γκολ. Ο Μορόν δεν κατάφερε να μας απειλήσει και στα δύο παιχνίδια και αυτό δείχνει την καλή μας αμυντική συμπεριφορά».

Ερωτώμενος τέλος για το αν αυτή η εμφάνιση δίνει ψυχολογία ενόψει των Play Outs:

«Είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε καλά παιχνίδια στα Play Outs για να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία, το αξίζουμε».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1001 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.