Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  5:55 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 09:59

Αποκριάτικο Σαββατοκύριακο με τη Γ.Ε. Αγρινίου (Σ/Κ 9-10/3/2024)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

- Στις 9 και 10 Μαρτίου με ελεύθερη συμμετοχή για όλους

Ένα μοναδικό Αποκριάτικο Σαββατοκύριακο για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους της διοργανώνει η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου με επίκεντρο το σπίτι της, το Παπαστράτειο Μέγαρο.

Ειδικότερα, αυτό το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 11 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου, θα πραγματοποιηθεί το Αποκριάτικο Παιδικό Πάρτυ για τα μέλη των τμημάτων του συλλόγου και όχι μόνο. Χορός, πολλές εκπλήξεις και happenings,με την παρουσία των «Μικρών Αθλητών», θα απογειώσουν τη διάθεση και το κέφι όλων.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου από τις 11:00 το πρωί, έμπροσθεν του Παπαστρατείου Μεγάρου στην Πλατεία Παναγοπούλου, ξεκινάει ένα ξεχωριστό Παραδοσιακό Αποκριάτικο Γλέντι την επιμέλεια του οποίου έχει αναλάβει ο Λαογραφικός Όμιλος της Γ.Ε.Α.. Το συγκρότημα των SibeΜoria,καθώς και οι μουσικοί Θωμάς Γκουρνέλος, Αδάμ Κουτσουπιάς και Ηλίας Στεφανίδης, θα μας ταξιδέψουν σε αποκριάτικα ήθη και έθιμα ανά την Ελλάδα, σε ένα μοναδικό γλέντι που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η συμμετοχή είναι ελεύθερη και στις δύο αυτές εκδηλώσεις.

Διαβάστηκε 508 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 10:11
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.