Τετάρτη, 17η Απριλίου 2024  10:09 μμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 09:12

Αγρίνιο: Ενημερωτική δράση για τις ιογενείς λοιμώξεις και την ιλαρά την Τετάρτη 6/3/2024

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με τη Δομή Σίτισης & Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Αγρινίου, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, στα πλαίσια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών, θα διανέμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό για τις ιογενείς λοιμώξεις και την ιλαρά.

Το νοσηλευτικό προσωπικό των Δομών Αστέγων Δήμου Αγρινίου, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 και ώρα 08:00 - 14:00, κατά τη διάρκεια της διανομής των τροφίμων, θα βρίσκεται στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Ηρακλείτου 1 & Αναπαύσεως), όπου θα πραγματοποιήσει ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ωφελούμενων οικογενειών, μέσω της διανομής ενημερωτικών φυλλαδίων με μέτρα πρόληψης και προστασίας κατά των λοιμώξεων.

Οι Δομές Αστέγων Δήμου Αγρίνιου και η Δομή Σίτισης & Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Αγρινίου, είναι ενταγμένες στο Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας (ΕΣΠΑ 2021-2027).

 

 

Η Αντιδήμαρχος

Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας

και Δημόσιας Υγείας

Γεωργία Κ. Μπόκα                      

Διαβάστηκε 204 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.