Τετάρτη, 17η Απριλίου 2024  9:37 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 18:43

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ζητήματα που αφορούν στον τομέα της Υγείας τόσο σε επίπεδο Αιτωλοακαρνανίας όσο και συνολικά 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας απασχόλησαν τον Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μαυρομμάτη σε συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Θανάση Εξαδάκτυλο.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο στο Μεσολόγγι, υπήρξε ταύτιση απόψεων στα ζητήματα που αφορούν την ενίσχυση τον δομών υγείας με προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.

«Συζητήσαμε με τον Πρόεδρο συνολικά για τα ζητήματα των υπηρεσιών υγείας. Ξέρουμε όλοι ότι είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό και ευαίσθητο θέμα και ο κύριος Εξαδάκτυλος διαθέτει συσσωρευμένη εμπειρία και γνώσεις στο αντικείμενο. Θα διατηρήσουμε την επικοινωνία μας και θα συνεργαστούμε σε όποιο πεδίο είναι αυτό εφικτό για υγειονομικά θέματα», δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση ο Θανάσης Μαυρομμάτης.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 149 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.