Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:41 πμ
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 23:13

Μια μοναδική μουσική εμπειρία για μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία μοναδική μουσική εμπειρία βίωσαν μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης. Είδαν από κοντά το στούντιο του ραδιοφώνου ήρθαν σε επαφή με μουσικά όργανα, είδαν παλιές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής και ηχογράφησαν το τραγούδι με τίτλο “Όπου υπάρχει αγάπη”, στέλνοντας  ένα μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας.

Η ανακοίνωση του σχολείου:

Μια σημαντική και αξέχαστη μουσική εμπειρία βίωσαν οι μαθητές της Β’, Γ΄ και Στ’ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης με τους εκπαιδευτικούς τους, Μπέρμπεη Κωνσταντίνα, Κωστίκογλου Χριστιάνα και Μπορμπότσιαλο Δημήτρη αντίστοιχα, με την επίσκεψή τους στο Ράδιο Sound Αγρίνιο.

Είδαν από κοντά το στούντιο του ραδιοφώνου, καλημέρισαν τους ακροατές του σε παγκόσμια εμβέλεια, ήρθαν σε επαφή με μουσικά όργανα, είδαν παλιές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής και ηχογράφησαν το τραγούδι με τίτλο “Όπου υπάρχει αγάπη”, στέλνοντας  ένα μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας για έναν καλύτερο κόσμο. Τα συναισθήματα των παιδιών ήταν μοναδικά: ενθουσιασμό, χαρά και υπερηφάνεια για όσα βίωσαν.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Παναγιώτη Αυγέρη για την εξαιρετική φιλοξενία καθώς και για αυτή τη μοναδική εμπειρία που έζησαν οι μαθητές μας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 229 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News